0 • 6 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Řasy » Proč mi neroste zelená řasa v malawi? » Přidat novou reakci 

Proč mi neroste zelená řasa v malawi? Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   4899 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
02.03.08 16:39:50 Tomm® – Re: lucass
To je málo, tam ti zelené řasy fakt neporostou. ano
02.03.08 11:03:41 lucass®
Jo ták, tak to je jasný. Mám tam jenom 20W dočasně z malého akva, protože jsem ještě nekoupil pořádný osvětlení. Tak tím se to vysvětluje. :)
02.03.08 10:53:10 Tomm® – Re: lucass
Jj, přesně tak, více svítit ;-)
02.03.08 10:52:11 erdo
Napiš,čím svítíš.Hnědá řasa je důsledek slabého osvětlení.Zelená řasa se tvoří jen v dostatečně osvětleném akvárku.Chce to určitě víc,než 0,5W na litr (zářivky)
02.03.08 10:31:53 lucass® – Proč mi neroste zelená řasa v malawi?
Mám malawi 300 l, hlavně lavové kameny, ale i klasické. Občas se mi objeví trochu hnědé řasy, ale ta je celkem rychle zlikvidována rybami. Líbí se mi kameny porostlé zelenou řasou, ale ta prostě neroste a neroste. Akva je asi čtvrt roku od založení. Co dělat? coze

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 05.12.08 04:43:33 • 0.82 s