21.07.08 01:10:33 Kubela – Re: mch.sokolov
Celkem jednoduche vysvetleni...)) jenom se divim ze maminka nepoznala svlecku...asi se toho moc stitila..

že by mamka vyhodila svlečku?
20.07.08 19:00:49 marla – za jak dlouho vyroste maly cerveny krab?
Ahoj Lidicky,
prave doma resim zahadu. Moje situace: asi pred mesicem jsem si koupili 3 kraby, asi po tydnu jeden umrel, tak mi logicky zbyli 2, minuly tyden jsem nebyla doma a kdyz jsem se vratila, tak mi mama rekla ze zase jeden krab umrel a ze ho splachla do zachodu, logicky zbyl jeden, po tom mym navratu umrel i posledni tak taky skoncil v zachode, nemela jsem cas umyt a uklidit akvarko, k tomu jsem se dostala az dnes, ale mela jsem docela sok kdyz jsem nadzvedla velkej ostruvej a tam byl v cele svoji parade dospelej krab a zivej!!!!!! Proste nechapu kde se vzal 4tej krab!!! Nemate nekdo nejaky vysvetleni ja jsem z toho jelen!!
sem četla že malí krabíci potřebují jen mořskou slanou vodu jinak je neodchováš.............
potrebuji nejake info, ne prispevek ve stylu "hmmm" nebo prosbu o fotku..tu ani nemam a ani bych to nevyfotil, nemam nejlepsi fotak zrovna...ale je to prusvitna kulicka s 2 crenejma teckama..ti maly tam jiz nejsou pres noc nejspise umreli..
26.02.08 09:52:55 rak® – Re: .:Hugo:.
Dej te sem fotku těch mladých,rád bych je viděl.
25.02.08 14:31:09 Hugo® – Krab cerveny a odchov pludku
Zdravim,
dnes rano samice tohoto kraba shodila vajicka a prave mi ve vode plave nekolik stovek malych krabu maji asi 1mm, nevite jak se daji tihle prckove odchovat, ci neznate nejakou stranku kde je o to m neco napsanyho?
Diky