14 • 29 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Hodí se tyto rybky k sobě ? » 1,2 Betta splendens + 10 Boraras maculatus » Přidat novou reakci 

1,2 Betta splendens + 10 Boraras maculatus Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   1385 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
25.02.08 10:43:07 filipsi® – Re: Utahraptor
Tak to jo, ja cekal nejakych 30. 70 to je pekne, i pro 2 betky i pro hezke hejnecko boraras maculatus.
25.02.08 10:35:31 Šámes®
můžeš..
25.02.08 10:26:49 Utahraptor® – Re: filipsi
No, akvárko by mělo být cca 70l, a na těch bettách trvám, jelikož se mi líbí a nevyhodím toho samečka co mám přece na mráz :))
25.02.08 09:55:28 filipsi® – Re: Utahraptor
Ja bych se nebal, nemyslim, ze maji velikost takovou aby na ne mely betky chut, navic jsou rychle a mrstne. Ale druha otazka je proc trvat na te 1-2 betce? Jak velke to akva je? Me prijde daleko lepsi dat atm jen drobne druhy, + pripadne krevetky. Osobne mi to prijde prirozenejsi ned 2 bety + neco malinkeho v malem akva.
25.02.08 09:33:49 Utahraptor® – Re: KAKTUS1010
Razbory klínovité můžeš, ty se s bettama dávají bežně, to vím :))

Ale já na ně nemám dost velké akvárko, tak proto se ptám na ty menší razborky :)
25.02.08 08:52:47 KAKTUS1010®
Nechcem zakladat novu temu lebo je podobna tejto no chcel som sa spytat ze mam akva tam mam 3 betty 1x samec a 2x samice a ze ci k nim mozem dat razbory klinovite ten samec je mierny ani na samičky neutoči a ani na ostatnych mam tam este mrenku duhovu samičku
25.02.08 07:50:28 PaDa® – Re: Utahraptor
S bettou bych nedával ani ty razborky ani krevetky...
25.02.08 06:42:58 Utahraptor® – 1,2 Betta splendens + 10 Boraras maculatus
Mohla bych mít pohromadě v zarostlém akváriu tři bojovnice s hejnkem trpasličích razbor? Nebo jsou trpasličí už v jedlé velikosti? (Teda spiš malosti :))
Jinak by bylo v akvárku ještě 5 sekavců a možná ty filtrující krevetky...

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 06:45:09 • 0.733 s