19.04.08 08:18:51 Yirka® – Re: ŠDK
Myslím, že v tvém případě se opravdu jedná o nejvhodnější řešení, ostatní "řasožrouti" tvé nádrže přece jen trochu přerostou. Tak hůavně ať má dobrý apetit!
18.04.08 23:09:25 ghostik® – Re: vóťa
Ja si otiky koupil v Hradci v hornbachu. Vzal jsem 4ks prcku a zatim rejdej po AQ a honejse jako kdyby bylo cele jen jejich
Myslíte že bych mohla mít jednoho krunýřovce jednopruhého s šesti neonkama červenýma? A seřere mi kytky nebo bude žrát jen řasy dokud budou? Mám malý akva ale chtěla bych jednoho malého řasožrouta. Jestli se tento nehodí tak poraďte prosím jiného.
12.03.08 18:03:47 vóťa – Re: frmol
otíky obecně seženeš jen zřídka kdy přímo v akvaristice, je to ryba čistě dovážená a její aklimatizace nebývá hladká a bezztrátová, tudíž většinou jen na objednání, vím že k mání na objednání bývá v akvaristice Miga v Malešicích
poradite mi kde maji v Praze na prodej otocinlus affinis ?
Dnes jsem koupila 2 siamky, objevila se mi asi štěštičková řasa. Tak uvidíme jak se budou činit.
27.02.08 20:16:04 filipsi® – Re: dado
SAE?

(a pridam ti jeste aby si vedel, proc se ji rika SAE - Siamensis Algae Eater = siamsky pozirac ras)
A nejaky riasožrut ktory dorasta do 15cm,poradte
Nejlepší likvidátor řas je akvarista. Ale ti většinou dorůstají více. Pak jedině zkusit otíka( Otocinclus affinis) nebo SAE ale ta bývá větší.
poradite nam?
aj mne by ste poradili ako dadovi???
Akeho riasožruta by ste mi poradili?chcel by som aby dorastal do 10cm ,

poradte
25.02.08 08:45:46 Sid® – Re: zikyc
Pěkná rybka.

Ideální do rostlinného akva.

(Ale na řasy super!

)
ted mám panaque nigrolineatus a uplně super na řasu.
24.02.08 22:32:56 Sid® – Re: filipsi
Myslím, že spíš ta pomsta...
24.02.08 22:22:23 filipsi® – Re: Sid
A vyplivne ho pak, nebo je to jen takova pomsta, ty me chces sezrat, tak to te udavim? Jestli jen pomsta, tak to je zajimava prirodni strategie