0 • 9 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Technika » Filtry » Jde nějak zapojit vnější filtr pro několik akvárek najednou? » Přidat novou reakci 

Jde nějak zapojit vnější filtr pro několik akvárek najednou? Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   1382 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
24.02.08 20:56:00 RAP® – Re: hanz
On ten vnitřní má taky něco do sebe, pokud je v "rozumné" velikosti.
24.02.08 20:55:26 hanz®
Ještě dotaz...
Co když nebude přepad s akvária do filtru, ale naopak s filtru do akvária? Která možnost by byla lepší?
24.02.08 20:51:47 hanz® – RE:isamik
No jde o to že akvária mam v jedné skříni zabudované. V jednom mam vnitřní a v tom dolním jsem měl jeden čas ryby posádku s bublifukem. To jsem zrušil a časem jsem z něj udělal takovou pěstírnu... No a teď sem se rozhodl že s toho udělám zase akvárium i s rybí posádkou. Ale nechce se mi poslouchat bublifuk a v tom horním se chci zbavit toho vnitřního, protože zabírá mnoho místa.
S tím přepadovym filtrem mně to nenapadlo (sakra ani nevím proč :-D ). Myslím že by to šlo a je to opravdu dobrý nápad, jen ještě musím vyřešit kudy povedu přítok a odtok hmm
Mnohokrát díky za ten nápad s tím přepadem potlesk
24.02.08 20:49:00 RAP®
S přepadem u horního by to fungovalo obdobně jako nádrže na kytky v akvaristikách. Problém by mohl nastat s výtlakem čerpadla do horního akvária.
24.02.08 20:39:15 vaclav® – Re: hanz
24.02.08 20:35:41 isamik® – Re: hanz
A to mas hrncovy filtr? Nebo neco doma delanyho, nikterak jsem nad tim nepremyslel, ale neslo by to udelat systemem prepadu, a vlastnimi cerpadly pro kazde akvarko?
Navic me neprijde moc stastne reseni mit jeden filtr pro dve akvarka, ja bych radeji pro kazde akvarko vlastni filtr.
24.02.08 20:31:46 hanz® – RE:Pepas
No když sem to psal, tak jsem doufal že se najde někdo, kdo by mi napsal že nějaké to řešení existuje. A popřípadě mi to nějak srozumitelně vysvětlil :-)

Teď mně třeba napadlo, že by se tomu přetékání dalo zamezit něčím podobným co je ve WC splachování a to i trochu upgradovat. No ty-jo asi už mam teď řešení= plovák který by přizavírával přítokovou hadici k tomu akváriu co by bylo níže a poté co by to filtr odsál by to zase kleslo a otevřelo se to...Jenže ještě nějak vyřešit, aby se to v kuse nezavíralo hmm
24.02.08 20:07:27 Pepas® – Re: hanz
já si myslím že jsi si odpověděl už sám v závěru své otázky ahoj
24.02.08 18:52:06 erdo – Re: hanz
Toho bych se taky bál,radši bych to ani nezkoušel,vždycky se může jedna z hadic ucpat.Navíc různá výška-jinej tlak,takže z horního by mohlo víc odtíkat a mín přitíkat(teda asi-to mi ve škole moc nešlo smich )
24.02.08 18:27:24 hanz®
No asi sem měl dopsat že jedno je níže... :-)
24.02.08 18:18:54 fantasta® – Re: hanz
Propojit akva na princip spojitých nádob. Do jednoho dát sání a do dalšího výtok. Tím se okruh uzavře.
24.02.08 18:09:57 hanz® – Jde nějak zapojit vnější filtr pro několik akvárek najednou?
Mam takový menší dotaz :-), jde použít jeden vnější filtr pro víc akvárií najednou? Aby třeba taky nedošlo k tomu že by ten filtr do jednoho akvária nenacpal víc vody než je jeho obsah :-O

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 05.12.08 04:51:10 • 1.037 s