21.07.08 00:01:24 Sid® – Re: jara
Extra malé akviško si mohou dovolit jen hodně zkušení akvaristi. Zkuste jít raději do většího, nejlépe extra většího, budete mít méně, resp. extra méně starostí.
Filtru, který máte nejspíš na mysli, se říká "bublifuk". Nejen pro začátečníka velmi užitečná pomůcka!
20.07.08 16:11:40 jara – graca
Ahoj muzu se zeptat kdyz si koupim extra male aqarium na dve rybicky potrebuju mit filtr?? a takovy to co dava do aqarka bublinky:( zapomnel jsem jak se tomu rika

diky za odpoved
Všem dík za typy jak levněji pořídit akva

s tím truhlářem mě vůbec nenapadlo. Jo a znáte někdo nějaký stránky na inzerci akva(atd..) kromě těhle a www.akvarko.cz
Ja uklizim ale nejak se nedari :o) Mam 1+1 byt s mladou,dalmatinem, prave mi zase suk.... hadi takze budou zase vajicka, nahore je AQ s cerstve vykulenyma cichavcema, nekde tu beha jeste jedno albinske mlade hada a jinak tu stavim jeste pocitace jo a krom toho prestavuji kuchyn takze kdybych ti udelal foto z opacne strany ( od AQ pryc ) asi by jsi poslal zachranku s tim ze tu bouchla bomba
24.02.08 10:38:02 Pepas® – Re: ghostik
no to byla dobrá cena,ale ten pořádek

,asi zavedem nazpátek tu vojenskou službu
Podarilo se mi odloupnou nesetrnosti vepredu kus dyhy ale pod postely mam uz nahradni ( zdarma-od truhlare ) tak jen co budu mit cas tak ji nazehlim.
Hlavne nekoukej na bordel
24.02.08 10:31:27 ghostik® – Re: Pepas
Foto ti hodim sem protoze terarko je zatim v kuchyne a dela se pozadi a bazenek :o) Takze je na nem je bordel. Tak momen ja ten bordel odfotim
24.02.08 10:29:06 Pepas® – Re: ghostik
za ty prachy asi dobrý,ale dej tam foto celého celku,jeví se mi to nějaké levné
Nevim jak u Vas ale u Nas jsem si skocil za truhlarem a rekl mu ze chci na AQ 200l stojan tak aby dole byla skrinka 60cm vysoka pak AQ s nahore 30cm a vyklopnou predni stenou a nad tim ze bude 340l terarko s 10l bazenkem. Za tyden jsem to mnel doma od nej privezene a chtel po mne 2750,-. Mne to zase nepripada jako drahe. Kdyz si vezmu ze bych to musel delat sam na kolene
hmmm díky za tip. Koukal jsem na to zekia.eu a mají to tam celkem přehledně a pěkne udělané ... já má tady takový výklenek obložený cihlami a vycházelo by tam akva 80x40x40... 128 litrů . nevychází to až tak draze ... no asi kolem 6500,-
24.02.08 08:04:06 filipsi® – Re: krysikmouse
Me to u vyrobcu tedy neprijde predrazene, viz treba zekia, aj.
Stolek stejne vetsina lidi potrebuje "na miru" barvami a provedenim k ostatnimu vybaveni, ale kazdy slusny mistni truhlar udela stolek, co unese 500kg, bez problemu a za rozumnou cenu.
Veliky "set" bych urcite nekupoval.
24.02.08 03:28:26 Saša® – RE:krysikmouse
Zkus se zeptat třeba u sklenáře. Někteří spolupracují s jinými výrobci, takže se u nich dají objednat akvárka i s příslušenstvím (stojany, kryty). Vyjde to zpravidla podstatně levněji, než v akva prodejnách. Anebo se koukni někde do inzerce, na netu je toho spousta
24.02.08 00:14:53 Saša® – RE: gigimasters
no já mám rpoblém jinej , potřebuju větší akva a nechce se mi to vyrábět a kupovat set taky ne protože to je předražený ...

23.02.08 23:17:10 isamik® – Re: gigimasters
Jo dík dej vědět esli to najdeš nebo ne.

23.02.08 21:48:11 Saša® – RE: gigimasters
Někde jsem to ještě viděl, jenže je to už dost dlouho a ta adresa mi nějak neutkvěla... Zkusím se po tom podívat
A stěma kupovanýma krytama mě tak se.ou protože to je fakt děs mám také 0.2W a to je k ničemu.. sice je to speciální pro růst kytek ale je to málo watů mám ji teprve čtyři dny tak uvidím.
Jo dík a nějaké jiné neznáš? jednou jsem našel skvělej návod kde to bylo krásně popsané ale už to nrmůžu najít.
Pro všechny: Já si myslím že když máš možnost svařit někde kostru skříně tak je to v pohodě vyjde to daleko levněji a efekt je stejný.
23.02.08 12:00:49 Kamekh® – Re: matlala
Jooo, kdyby 0,3 já mám dokonce jenom 0,225w/l

Ale je fakt že se pro dávaj celkem solidní kryty s více zářivkama, který už jsou slušný. Je ale třeba mít správný půdorysný rozměr akva. A přiměřenou výšku (na 60cm výšky VODY jsou už zářivky krátké).