02.01.07 18:29:20 LordP® – pozadi
ja tam mam folii ale za akvariem cernou.jinak voda nadlehcuje tak bych se te bridlice nebal.ALE JINAK MAM MOC PEKNE POZADI
30.10.06 18:13:18 Horác® – rybous
Já sem jednoznačně pro ten černý vnější nátěr. Je to jednoduché, levné, bezúdržbové a efektivní. Tomu kontrastu zelená/černá se nic nevyrovná. Neříkám, že by ten korek nemusel také vypadat zajímavě, ale černá je prostě černá :o).
30.10.06 17:57:56 rybous – korek
foto bohuzel nemam ale nak takhle kdyz zvenku z akva nalepim normalni nelakovane korkove dlazdice co si myslite ze bude lepsi nebo jenom nastrikat na cerno

přesně

jag myslis ten korek?nemas nejake foto rad bych to videl
S trochou fantazie ta bridlice predstavuje skalni stenu

30.10.06 08:34:24 Janvac – Břidlice
Kameny nebo jejich imitace na pozadí jsou pěkný, ale pláty břidlice postavené svisle? Jasně, někomu se to líbí tak proč by sei to tam nedal, je to jednoduché a nezabere to moc místa, ale v přírodě to neuvidíš.
30.10.06 06:48:35 rybous – korek a cerna
prosim vas jelikoz sem chudy student a chci si udelat sve prvni akva tak se ptam co bude lepsi zadni stenu akva nastrikat na cerno a nebo nalepit na ni korek

Proto ten návrh na lišty.Jardík je šikula,jak jsem viděl dříve,takže praktičnost mu vadit určitě nebude.

No já to zatím stejně řešit nemůžu, mám nahoře na akvárku takový umělohmotný příčky, který drží filtr, takže tam nic nedostanu

, zatím zkusím vyndat tu umělou hmotu, co tam mám a přitisknout to zvenku..no uvidím, jak to bude vypadat...
29.10.06 21:09:49 Wampi® – Katunka
není to definitivní oddělat to jde, když si s tím ovšem člověk dá práci...

co na co se ptas roman na male akva to je 50l
1300 ne nedrzi je to posipane takovim pisečkem je to jag pravej kamen fakt je to čuper
29.10.06 21:04:22 ® – jarin
Hele a jak to máš velké?Pokud to je nějaký mini aqa bez horních výztuh,tak to sklo s pozadím můžeš mít zašoupávací zezhora do skleněné lišty.Pak to můžeš stěhovat taky.

jo jo plast, ale už jsem to tady psala, že se to blbě udržuje a drží se za tím zkažená voda

A kolik jsi za to dal jestli se můžu zeptat?
ty mas co za pozadi taky tam nbejake mas ne nebo to tag jen vipada?
No asi je lepší jak to chce dělat Jarda, vsunout tam další skleněnou desku s nalepenou břidlicí...možná ani ne kvůli té váze...ale ta definitivnost by mi trochu vadila...
to tvoje malý vypadá moc pěkně