14 • 37 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Zakládání a údržba akvárií » Proč? » Přidat novou reakci 

Proč? Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   9032 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
22.02.08 00:51:42 johan® – Re: Novypes
a proč ste se zbavovali šneků? to jich tam bylo až tak moc? (předpokládám, že jo), takže to byl jen takovej útěk co? takže příště spíš bojovat, než znovuzakládat, tím se totiž nic nevyřeší ;-)
22.02.08 00:36:36 Rejpal1®
Já nevím.. ale je to divný neco podobného se mě stalo taky.. Mel jsem napustene prazdne male akva a bylo uplne cire.. dal jsem do nej zavojnatky (dve) (jsou male) a do druheho dne ta voda byla kalna jako krava a smrdela jak svina. Vypustil jsem vetsinu vody a dal filtr a je klid .. jen to potom jeste co jsem pridal koren udelalo takovej zvlastni bili povlak. Ted se to zda ok a to je tam snima rak a dva sneci a dva ancistrusi ;-) Houuu ať se daří. coze coze coze
21.02.08 20:17:39 ghostik®
Problem je opravdu asi v tom ze je moc ryb a zadna rostlinka a k tomu vse nove i s vodou. Jak bylo psano "nezabehle AQ". Chtelo to jeste pockat s rybama. Z pocatku pri nove zalozenem AQ se zakal obcas udela a zase zmizi. Jen je divny ten zapach. Ale zase kdyby to smrdel cpavek tak rybky by uz asi neplavaly. Asi bych to ted hodne hlidal a zmeril i NO3 mozna i hodne vzduchoval.
21.02.08 20:01:34 Novypes® – Re: Dahak
Rostlinky mame od zkušeného chovatele nové. Ale přeci jenom chceme mit jistotu ano
21.02.08 19:54:25 Dahak®
Na tech rostlinkach mate stoprocentne vajicka tech sneku.Doporucuju je pred vracenim do akva necim desinfikovat.Nejlepsi by bylo je uplne vyhodit a nakoupit nove.
21.02.08 19:49:48 Novypes®
Může to být i léčivem na plíseň že voda smrdí?
21.02.08 19:41:25 Novypes® – Re: Jurasek
Děkuji. Takže dát hodně rostlinek, doufám, že to bude stačit.
21.02.08 19:39:27 Jurasek® – Re: Novypes
Tak nezbývá než pravidelně měnit část vody a co nejdřívě přidat hodně rostlinek. Egerie a jiné rychlerostoucí.
21.02.08 19:37:42 hanz®
Možná to je tím kořenem
21.02.08 19:35:08 Novypes® – Re: Jurasek
JJ ten je i na větší akva. Akva už máme 1 rok, ale byli tam šneci a tak jsme všechno vyměňovali a rostlinky necháváme v karanténě abychom si šneky znova do akva nepřitáhli.
21.02.08 19:32:05 Jurasek® – Re: Novypes
Moc rybek, žádné kytky, nezaběhlé akva.
Edit: Co filtr? Je nějaký?
21.02.08 19:20:31 Novypes® – Re: ghostik
Na dně je trochu písku a na něm docela velká vrstva kamínků. Kytky tam zatím bohužel nejsou. Do vody jsme nalili AKVUTAN od seri. Na dně jsou vyvařený kameny z moře a dva kořeny. Ryby - viz akva..
21.02.08 19:15:42 ghostik®
A mas v tom AQ kromne vody jeste neco ? Pokud ne tak jsi do AQ nalil mocuvku. Chce to nejake info co tam mas, jake dno nedej buch ryby atd.
21.02.08 19:07:50 Novypes® – Proč?
Ahojky. Druhý den, akva 120 l (úplně nová odstátá voda)strašně smrdí a voda je kalná. Nevíte co to je? Co s tím udělat?

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 07:09:00 • 0.767 s