Souhlasím s většinou je to jistě jen věc autora stránek, nedivím se, že mojeakvarium tuto bezplatnou reklamu využívá (dělal by jsem to samé).
PS neznám nikoho ze z účastněných
Nechcete platit aj za to že tu máte prezentácie svojich nádrží?
21.02.08 09:12:47 langosh
Myslím, že je to zcela v kompetenci autora stránek - pokud mu nevadí, že se mu v inzerci objevují i ryze nesoukromé inzeráty mj. i např. mojeakvarium.cz, nelze proti tomu nic namítat.... je pravda, že běžně se toto řeší komerční inzercí, ale pokud si Rex nechce vydělat, je to jeho věc...
Roman
Inzeráty jsou určené pro jednotlivce, ne podnikatele. Pokud chce akváriumhorák na těchto stránkách upozorňovat na svoje zboží, měl by si zaplatit normální reklamní banner, jako má třeba Miga. Vyzývám Redaktora, aby ty inzeráty smazal.
21.02.08 07:12:08 chicko® – Re: TommySMASH
A proč mu děláš ještě větší reklamu???
20.02.08 22:32:57 Jurasek® – Re: sakrbleK
Nemluví z vás závist, protože pan Horák má krásné akvárka, akvaristice rozumí a ještě si tímto krásným koníčkem vydělává?
s akvahorak mam nejlepsi zkusenosti a prave pres tuto reklamu jsem sehnal presne co jsem potreboval..
mne nevadi ani trochu ani on nikdo jiny i kdyby to tam prezentoval denne
vadilo by kdyby to chodilo do soukrome posty (neco jako spam) ale tady i jinde mi je to fuk
videl jsem tam ze nekdo nabizi nebankovni pujcku, tak to sem asi nezapada
20.02.08 21:44:53 johan® – Re: sakrbleK
proč by nemoch dávat inzeráty? tu snad není žádné omezení, ne? a vždyť je uživatelem tohoto webu..má tu pěknou prezentaci atd.. rozhodně třeba mě to ruší míň než vaše věčné narážení na vše kolem..
20.02.08 21:40:58 Lorsson® – Re: sakrbleK
O cem to mluvis? Kde jsi zavaleny reklamou na akvariumhorak?

Jsou tam jine firmy ktere maji vice inzeratu a me osobne to nevadi. Takhle tady stekat a volat nekoho k vyjadreni me prijde, ehm trochu zvlastni. Pokud s nim mas spatnou zkusenost nekde to napis s oduvodnenim ale takhle me prijde tvuj prispevek trochu OT
20.02.08 21:13:21 filipsi® – Re: sakrbleK
Nevim o tom, ze bychom se znali, takze prilis nechapu co byste ode mne cekal ci necekal (v prispevku o navodech).
Nicmene vas razantni vstup do tohoto fora ve me pouze budi pocit, ze velice rad vse kritizujete, vse je spatne a kazdy krade a pacha nepravosti a je treba na to rychle poukazat.
K veci - Take mi prijde, ze pokud nekdo inzeruje v osukrome inzerci v takovem rozsahu, mel by si misto zaplatit. Ale co ja vim, treba to ma se spravcem domluvene, pripadne zaplacene. Uzivatelum fora absolutne neprislusi ho vyzyvat k vyjadreni a vysvetleni. To je pouze vec vlastnika webu a jeho podminek. Kdyz uz bych mel potrebu to resit, napsal bych osobni vzkaz vlastnikovi webu. Sem patri pouze pozitivni ci negativni zkusenost s obchodem s p. Horakem.
20.02.08 20:50:50 sakrbleK – akvariumhorak
Nejsem nijak zaujatý proti tomuto prodejci,absolutně s ním nemám žádné zkušenosti,jak negativní tak pozotivní,ALE:
Neobtěžuje Vás tak jako mne to věčné zahlcování inzerce každý týden ?Proč si tento uživatel nezaplatí za své inzertní plky ?Protože je to momentálně zadarmo a proto tak zahlcuje inzerci ?Osobně mi to dost vadí.
Pane Horák,vyjadřete se!!!