10 • 28 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Množení ryb » Množení neonek » Přidat novou reakci 

Množení neonek Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   3526 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
16.02.08 19:36:48 skull®
Mě se taky občas třou, ale nikdy z toho nic není :-( . Řek bych ,že kromě cichlid nemá ve společným akvárku moc ryb šanci.
16.02.08 19:23:50 pavliina® – Množení neonek
Dneska jsem si všimla, že se mi začaly třít neonky ve společné nádrži potlesk . Jaká je pravděpodobnost, že z těch jiker budou nějaký prckové? A jak dlouho se ještě budou třít? Máte s neonkami někdo zkušenosti? Vím, že odchovat neonky je dost složité ale zajímalo by mě, jestli je tu nějaká reálná šance. Zítra jsem chtěla čistit akva a měnit vodu, to asi teď nebude vhodné, nebo je to stejně jedno? :-O

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 06:38:24 • 0.797 s