18 • 42 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » co do akva? » Přidat novou reakci 

co do akva? Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   5362 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
16.02.08 13:10:42 2david – Re: bushmanka
Zkusil bych cichlidku berelliho, nebo thomasovu. To jsou relativně klidné ryby.
16.02.08 10:47:13 zdenál – to lovec
Do 54L párek kakadu a párek pestřenců? Kdyby se teoreticky vytřely oba zarás tak by to mohlo bejt celkem drsný ne?
16.02.08 09:41:29 bushmanka
Zdravím lidi :)
mám malé akva a potřebuji poradit. jsem úplný začátečník a chtěla bych nenáročnou rybičku která využije spoustu úkrytů mezi kameny co mám v akvárku...poradíte??? hlavně musí být mírumilovná protože mám málo agresivního beťáka no spíš je trošku srab a nechci aby si na něj něco dovolovalo přece ho nemůžu připravit o sebevědomí smich....díky
15.02.08 19:37:04 lovec®
No určitě tech pár gupek tam nedávej ty pestřenci by jim oškubaly ploutve . Jestli je nechceš na chov tak bych doporučoval Cichlidy buď Kakadu nebo jestli to dovedeš tak Ramizerky ale nikdy nedávej k takovýmhle rybám ryby s dlouhými a ozdobnými ploutvemi . ano
15.02.08 19:27:32 zdenál
A co třeba jen několik gupek? Držely by se kolem hladiny a na potěru by si pestřenci určitě pochutnali
15.02.08 19:14:34 Nobody® – Re: zdenál
Pokud tam máte pár,který se Vám tře a odchovává mladé,nemusíte přidávat žádné rybky. ;-)
Když mají mladé,necháte s rodiči po určitou dobu:3-4týdny,pak přelovit mladé do jiného akva a rodiče se budou opět třít.
V akva je potom docela dost rybek. :-) Určitě nezačnou být lekaví.
15.02.08 14:13:22 zdenál – co do akva?
Mám v 54L akvárku párek pestřenců červených a nic víc, četl jse někde že když sou samy v nádrži tak, můžou žačít býl lekaví, protože se kolem nich nic neděje. Chtěl byl k nim přidat nějaké ryby. Občas se mi třou, takže bych chtěl nějaký hodně klidný druh, který by je při tření a péči o mladé moc nerušil. Jaký byste mi poradili???

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 07:17:36 • 0.788 s