Pokud máte někdo zájem o pěkné bojovnice, přijeďte se 15. 11. podívat na Plzeňský akvaristický podzim
23.02.08 20:55:32 Nik® – Re: filipsi
lesbická příprava na rozmnožování?

Mně to taky dělají

.
23.02.08 20:03:54 irča® – Re: filipsi
Řekla bych, že si vzájemně imponují
23.02.08 20:00:33 filipsi® – Re: Nik
Me jeste samoce delaji jednu vec, krom toho, ze se klasicky zastrasuji. Plavou treba pet minut bok po boku, ale hlava jedne k ocasu druhe, a jsou prohnute jako do S, ohnuty ocas smeruje stale k hlave te druhe, drzi pozici jen prsnimi ploutvemi. Take varianta zastrasovani?
samice se mezi sebou naprosto normálně zastrašují taky
tohle mi dělaj samice naprosto běžně
23.02.08 11:09:07 petak® – Lucianetta
Ahojky nu může to být samice dominantnější to bývá pokud by to byl samec měl by delší ploutve chce to foto pak můžem víc pomoci
23.02.08 10:37:17 Lucianetta® – jak rozeznám samičku od mladého samečka?
Ahojte, koupila jsem si včera 3 betky - 1 samečka a 2 samičky. Nicméně mám pocit, že jedna z údajných samiček je kluk jako buk - když se před tou jednou samičkou nenaparuje a nenahání ji sameček, dělá to tahle "holka". Roztahuje ploutve a vysouvá i skřele (nebo co to mají) jako sameček. Je to jenom dominantní samička, nebo se jedná o mladýho klučinu? Děkuju
Nik: No ještě aby neměla
mne sa samica zo samcom vytre vzdy na druhy den a samice maju zvacsenu mocovopohlavnu bradavku to je to biele pod bruskom
Břicho se jí hodně zvětší
14.02.08 17:24:04 dado® – betta splendens
Ako zistim že samička ma v brušku ikry?chcel by som to vediet lebo neviem či už je čas dať ich do odchovnej nadrže