Množeji se všechny, ale nic z toho není, protože to nechávám v jedný nádrži a vždycky se tam o to někdo postará. No asi právě ty macrobrachium. Aspoň se mi nepřemnoží. Mám dost členitou nádrž a tak sem tam něco přežije.
A vám se nemnožej ani jedny ?
mmmmmmm to je škoda ale ty red cherry sou a si jedno centimetrovy tak je dost času .
Pokud nehladoví tak to nejsou aktivní lovci, ale spíše sběrači. Takže bych se nebál. Spíše se vrhnou na mrtvolku než cokoli jiného. Problém by byl pokud bys chtěl odchovat malinký red cherry to by asi bez povšimnutí nenechali.
Ja je mam s Neonkama ,... a s menšímy red cherry tak je snad nesežerou. I když ja je dobře krmím tak sem zvědavej .
No je taková větší a ty klepítka trochu sou výraznější . Takže jsou dravé ?
Pokud má výrazná klepítka je to Macrobrachium. Ty se prodávají mimo jiné i pod obchodním názvem glass shrimp. Mám je pohromadě s caridinama red crystal a je to v klidu.
No právě že je mam s Red Cherry a aby je nesežrali . Co sem koukal na lístek tak to sou prej Cari dina sp. glass ale nikde sem ji nenašel na internetu tak nevim .
myslim ze je to nedrava a mala neocardinia green nebo amano
Podle fotky to může být kreveta rodu Macrobrachium. Vyloženě dravá není, ale je to masožravec, takže potřebuje živočišnou složku v potravě. Vyhovují mražené patentky nebo něco podobného, tablety a granulky. Pokud to nedostane tak si maso opatří jinak.

Třeba spolubydlícím.
12.02.08 11:45:56 lovec® – Jaká je to krevetka ?
Koupil sem si krevetky ale nevim jak se jmenují a jestli jsou dravé , atd... Předem děkuji za rady . Nemam foťák tak tady sem někde na netu našel obrázek . Ale ne na českým .