Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.
A z jakého důvodu by se měl zpět spojovat? Buď rozřízneš tak, že máš 2 půlky nebo uřízneš takovou část jakou uznáš za vhodné (a abys mohl vydloubat obsah) a máš to-
no nevím jak ostatní, ale já kokos asi tak 8x převařil ve slané vodě, přičemž při každé vzal drátěným kartáčem abych ho očistil a strhl chlupy , dal do akva a nevidím ani po 2 měsících žádné hnědnutí či špinění vody v akva, takže v poho
no hnědou vodu ono to prý zase dobře působí na ryby že jsou v tom huminové kyseliny a to ty ryby uklidnuje. Ale lepší je si to asi koupit v akvaristice je toho větší koncentrace. Ikdyž zase je ta voda ještě hnědější. Ale to záleží na tobě.. Ale prý podporují i rozmnožování.
Takže ted mám ten kokos v akvarium myslím že dostatečně dlouhou dobu. Takže myslím že můj postup byl správný.. Samozřejmně neříkám že ten kdo to nepřevaří to dělá špatně. Ale prostě jde o můj pocit
01.03.08 17:11:54 Alofok – Re: gigimasters
Souhlasím,taky mám kokos v akvárku.Ono nejde jen o ty nemoci,ale o to,že pokud se kokos nepřevaří pouští tu hnědou barvu do akvárka.Já ho chvíli vařila ve slané vodě a pak omyla a šup do akva,ancík i pancíci ho mají rádi a zatím se nic nestalo
Tak to záleží na každým jak to chce dělat Já to pro svůj pocit převařil možná to neodstraní plísen ale třeba nějakou nemoc jo co by tam mohl bejt. A ta životnost to neřeším kokos stojí 10 kč
když ne, tak to za tři týdny zmizí.. všechny takovéto věci, když se převaří, tak se zkracuje jejich životnost.. a proč něco sterilizovat, já bych to nechal být
No ale nemůže so v tom vnějšku když neočistíš objevit plísen? Včera sem našel návod jek upravit kokos a tam bulo pořádně očistěte vnějšek (může se totiž tvořit plísen) a je dobré dát kokos tak na měsíc do vody pak teprve do akva. (ale tohle není až tak důležité.)
tačí ho zbavit dužniny,nechat chvíli převařit a pak vylouhovat třeba v kýbli..ancistrusi ho pak ožerou jako je na fotkách mojeo akvárka http://rybicky.net/nadrz.php?c=5 mam jich tam asi 10