13 • 36 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní rostliny » Rostliny ve šterku » Přidat novou reakci 

Rostliny ve šterku Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   3833 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
19.03.08 10:34:21 Killer® – Re: Michel11
mě rostou některý kytky i v oblázkách
18.03.08 22:47:11 Jurasek® – Re: Kvik
To by vadit nemělo. Aspoň tam budou rostlinky dobře držet a nebude mezi to zapadávat krmení a usazovat se detrit.
18.03.08 22:21:11 Kvik
Ahoj, budu teď zakládat 320l akvárium a mám připravený čistý křemičitý písek, ale má hrubost tak 1mm, takže nevím zda ho mám smísit z nějakým hrubším pískem nebo rostliny porostou i v tom jemném. Co mi radíte? Děkuji předem za odpověď
07.02.08 09:30:51 JeeL – Re: Michel11
Tiež mám rovnaké zloženie dna ako píše Aiven (mix jemnejšieho piesku a hrubšieho štrku) a nemôžem si sťažovať žeby mi to nerástlo. Zatiaľ sa darí dobre všetkým mojím rastlinám, jediná rastlina, ktorá šlo do makče pikče bola Hemianthus callitrichoides - ale aj to len kôli tomu, že ju zbaštili ryby :-)
07.02.08 00:12:01 Aiven®
co ohu říct z vlastní zkušenosti skus kombinaci písku a drtě písek jemnej 2-3mm a štěrk 5-8mm
07.02.08 00:11:41 johan® – Re: filipsi
a nebo si sítkem přesát pískoviště ;-)
06.02.08 22:19:50 filipsi® – Re: Michel11
Souhlas s kuriertomas, pokud sterkem myslis cernou cedicovou drt. Mam ji jeste polovinu v jednom akva. Roste to, ale jak co a znatelne hur. Postupne menim za fujizunu (chci cerne dno a zde vyber neni velky), a je to nesrovnatelne.
Pokus¨d sterkem myslis cernobile, nebo dokonce bile sterky s takrka 100% pavdepodobnosti vysokeho vyskytu vapence, ani o tom neuvazuj. Rozumna varianta je ten kremicity pisek, jak pise vaclav, nebo neco extra, bohuzel vetsinou za extra cenu.
06.02.08 22:09:26 kuriertomas®
Ja som mal niekedy obycajny strk(vid starsie foto Kurieraqua)...potom som zakupil Stare dno a Aquaclay ground od Rataja...neporovnatelne uz odzaciatku..raslinky zacali rast takmer okamzite, po riase ani stopy...kym som mal stare dno,tak som sa riasy nemohol zbavit...takze podla mna..piesok s uz z nejakymi vyzivnymi latkami v sebe palec
06.02.08 21:58:35 l3nka®
to je jedno v OBOU by to MELLO rust v poradku.. no aspon ja sem mela chvili pisek a rostly ae tet mam sterk a taky sostou ano
06.02.08 21:45:51 vaclav®
K rostlinám se doporučuje písek o zrnitosti 1-3 mm a který neobsahuje vápenné složky (Test v octě) :-)
06.02.08 21:44:53 irča® – Re: Michel11
mě ve štěrku v poho rostly, ale teď tam mám i trochu hrubého písku, třeba porostou líp:)
06.02.08 21:09:55 Michel11® – Rostliny ve šterku
Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli je potřeba k rostlinám písek nebo jestli stačí mít pouze šterk aby rostly..
Děkuju

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 07:09:26 • 0.795 s