5 • 14 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Krmení » Názory a rady ohledně krmení » Jak nakrmit potěr » Přidat novou reakci 

Jak nakrmit potěr Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   5053 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
12.06.07 22:02:30 Markii®
odlovila bych pryč všechno, pořádně filtrovat a žáné jiné změny v akvarku. Je to citlivé.Jenže jak máš tetry tak už je stejně pozdě že
12.06.07 14:31:05 Pája – skaláry
Ahoj lidičky, mám dotaz, koupila jsem si na okrasu skaláry a oni se mi vytřely, nemám s tím vůbec zkušenosti, může mi někdo poradit, co mám dělat? jestli nechat ve společném akváriu, dnebo odlovit pár teter, aby zůstaly v akvárku samy, než trošku mladoši vyrostou? prosím poradte mi :-( coze
12.06.07 09:57:33 mch.sokolov®
nebo tam nasad náký blešky :-P smich
12.06.07 09:51:46 katunka®
jako jestli jim to stačí, víš? ;-) ...jestli potěr nevyžaduje nějakou jinou potravinovou složku, která se přirozeně v umělém jezírku nevyskytuje
12.06.07 09:33:06 mch.sokolov®
jj vim že to je jiný,hele ty kačabo,tak proč se ptáš?! tone tone tone když viš že tam máš různý potvory!! smich smich se nudiš vid :-P love smich
12.06.07 09:29:32 katunka®
sokolíku jak v novém? jede víc než 6 týdnů...navíc venku je to něco trošku jinýho než v uzavřeným akvárku...to bys měl vidět jak tam je živo...až moc někdy :-D ...no každopádně tam jsou komáří larvy, řasy...nějakej nálevník určitě taky...a vůbec...nebudu je rozmazlovat...buď přežijí nebo ne...velký taky nekrmím a žijou... :-P
Navíc si opravdu neumím představit kam v jezírku nasypat jemnou potravu tak, aby to prckové našli a nemusela jsem taho nasypat dvě kila....
12.06.07 08:49:22 mch.sokolov®
kačko,v novém jezirku a dost vhodné potravy?určitě ne,nebud líná a přikrmuj smich ;-) love
12.06.07 06:15:31 katunka®
no..mně šlo spíš o to jestli je to nutné...za prvé jestli to v jezírku vůbec najdou a za druhé jestli tam pro ně není už tak dost vhodné potravy ;-)
11.06.07 19:14:28 mch.sokolov®
kačko určitě je krm,at rychleji rostou:)a at je ostatni nezbašti ;-)
11.06.07 19:11:57 katunka®
Ahojte, chtěla bych se zeptat jestli je nutné krmit potěr závojnatek v jezírku? Stáří nevím, objevila jsem dnes několik (zbytek asi sežrali rodiče) asi 5-8 mm velkých rybek. Děkuji
03.11.06 13:04:14 Jirka® – jak?
Vylíhlou artemií,nebo rozdrtit vločkové na prach. ahoj
03.11.06 12:34:23 wigy – krmenie
ahoj,tie patentky im musis nadrobno nasekat alebo rodrvit,osobne by som radsej pouzil nitenky(takisto rozdrvit) su mensie a v podstate rovnako "vyzivne",poter totiz tak velke susto ako je cela patentka alebo nitenka nedokazu zjest.Popripade skus kupit v akvaristike nejake krmivo pre poter.To vajicko je tiez super napad,urcite to tiez skus ale pozor nekrm vela!radsej menej a castejsie cca.3x denne a tiez je dobre pokial ich mas v samostatnej nadrzi im tam supnut jedneho slimaka(sneka) on poziera zvysky potravy.Drzim palce palec ahoj
03.11.06 08:58:33 Ruzans – patentky
jenže ja je krmim patentkami a oni je nepozřou. :-D ne
02.11.06 21:56:32 Havel-st – potěr čeho?
U živorodek stačí pořádně rozetřít vločky, nebo sušený žloutek z vařeného vajíčka.
U jikrových rybek většinou jen prachový plankton - např. blechy přecedit přes monofil a co proteče, znovu přes starý kapesník, nebo čerstvě líhnutou žábronožku (artemie).
Jak je velké oko rybky, takové může být krmivo.
02.11.06 19:22:12 Ruzans – Jak nakrmit potěr
Nevite nekdo jak nakrmit tydeni poter??? palec

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 05:29:34 • 0.774 s