5 • 13 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Betta bojovnice a šneci » Přidat novou reakci 

Betta bojovnice a šneci Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   8570 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
23.10.08 03:12:46 Jana
ahoj chtela jsem se zeptat jestli betty mohou miz pisek nebo kaminky jestli na tom nejak hodne zalezi.mam jednoho samce a tri samicky,samicky ho okusuji,takze uz nema ploutve,je tohle taky mozny.dik
30.01.08 10:23:37 Vladi®
Betty mi šneky baští, hlavně samice (Beťáka jsem šneky baštit neviděla). Doporučuji dát do akvárka všechny 3 najednou (1+2), tak nebude žádná ve výhodě znalosti prostředí a zmírní se agresivita. Mně osobně si Beťák nevšímá žádných ryb (ani samečků pavích oček), jen občas prožene "své" samice. Každý Beťák je jiný, ale myslím, že při zarostlém akvárku by problém být neměl.
29.01.08 22:46:47 Naďa®
a nebude beťákovi vadit jeden můj plaťák s delším ocáskem? Ostatní jsou platy, black molly, neonky, sae, panceřníčci a ancistrus.
29.01.08 19:12:55 Jurasek® – Re: Naďa
Osobně bych je tam dal najednou. A 1+2.
29.01.08 16:51:23 Naďa® – Re: Alofok
Postupně (abychom se měli stále na co těšit), nebo najednou 1+2 nebo 1+1.
29.01.08 16:23:26 Alofok – ..............
Já jsem pro Bettu
29.01.08 16:20:30 Naďa®
Krmím 1x denně, sežerou za 2 minuty, čistím. Prosila jsem o jiné rady. Nepíšu, že mám kalamitu. Prostě se nám líbí 2 zcela různé ryby parmička nádherná - nebyla doporučena a synovi, kterému je 6 se líbí betta. Nechci ji na likvidaci šneků, jen se ptám, zda si s nimi obohacuje jídelníček. smich
29.01.08 16:16:27 Anonym – re Naďa
Jestli máš problém se šneky, tak ten lze řešit mnohem jednodušeji. Stačí nepřekrmovat a pravidelně čistit akvárium. Potom ti budou šneci jen prospěšní.
29.01.08 16:00:15 Naďa® – Betta bojovnice a šneci
V diskusi jsem se někde dočetla, že betty si zpestří jídelníček malými šneky. Je to pravda? A je lepší dát rovnou samečka a 1až 2 samičky do 112 l k ostatním rybám, nebo je můžem kupovat postupně. Chtěla jsem mřenky nádherné, ale mám prý malé aq.

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 05:28:57 • 0.699 s