13 • 29 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Copak je to za rybičku ? » nevim jaká je to ryba » Přidat novou reakci 

nevim jaká je to ryba Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   4290 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
28.01.07 19:11:41 adam – tetra
to je tetra a je to nej ryba jakou jsem kdy koupil mám už ji dva roky a vpohodě přežila všechny nemoci palec palec palec palec palec :-( ;-)
28.01.07 19:11:32 adam – tetra
to je tetra a je to nej ryba jakou jsem kdy koupil mám už ji dva roky a vpohodě přežila všechny nemoci palec palec palec palec palec :-( ;-)
28.01.07 19:11:23 adam – tetra
03.11.06 20:02:12 ivan® – tetra
Ještě jsem zapoměl že maj nějaký hejnový systém na rostliny,tam kde kousala předešlá ryba pokračuje i další,a tak se střídaly až jsem zhasnul,protože sem se na to nemohl dívat.Možná byly dlouho v prázdné nádrži a prostě měly radost z živých rostlin.
03.11.06 19:57:09 ivan® – to roman
Přinesl jsem je odpoledne,nalákala mě cena 7kč a dal jsem je ke kančíkům jako větší kámoše.Chtěl jsem totiž tetry konžské.Abych eliminoval potřebu zelené hmoty dostali po pořádné porci patentek ještě řasové vločky pro živorodky.Dost jsem je překrmil a asi za hodinu mi začali hryzat anubias i květ na anubiasu.Po tom co jsem je hodinu lovil ve 300L,jejich osud byl spečetěn-je to levná nástražní rybka a dokonce vydží víc než plotice.
03.11.06 18:32:16 ® – ivan
Špatně jsi ji asi krmil.Sice trošku vyroste,ale v hejnu 20ks a více v 300l nádrži je nádherná a nenáročná.
03.11.06 18:30:39 ivan® – tetra
S touhle rybou mám špatnou zkušenost,podle knížky okusuje jemnolisté rostliny,ale mě ohryzali anubias!!!Tuhle rybu nemám rád! rozzureny
03.11.06 18:13:13 ® – ještě jednou
Ale na těch bílejch kamínkách se jí dařit učitě nebude.Chce tmavé dno z písku a ne vápenatej štěrk
03.11.06 18:11:28 ® – co to je?
tetra kosočtverečná-Hemigrammus caudivittatus
;-)
03.11.06 17:58:19 ancistrus – nove akvarko
musí být na kytce to plastový s tim molitanem :-O
03.11.06 17:47:01 ancistrus – nevim jaká je to ryba
poradte :-( :-( :-( jaká je to ryba :)

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 06:53:29 • 0.757 s