jak jsem psal,pokud tam bude max 2-3dny,neni třeba ji krmit

to vičko tam bude asi aby nevyskočila?
26.01.08 21:22:51 lence® – Re: mch.sokolov
no tomu vubec nerozumim, ale ona má víko kde je ta velka zavrena a jak ji budu krmit, to mi pokazde kdyz to otevru plachne ta velka nez porodi..., je to na me nejaky slozity
no ono to je asi tak-----dáš porodničku do prázdné nádrže,do ni samici a mladý pak padaj do tej výtěrky

to cos koupila za min 80kč,to stejný by ti udělalo třeba mistička od hroznů,cherry rajčátek

at se daři
26.01.08 21:12:47 lence® – Re: mch.sokolov
http://www.akva-exo.cz/detail/akvaristika/potreby/porodnicky/1868/ tady jsem ji nasla na netu prodavat, ona ma totiz dirky z obou stran, s tim ze ty nahore jsou miniaturni a ty dole tak velke ze tim propluji ty mrnave rybicky, asi jsem si koupila blboua nebo nechapu jeji logiku, coz vzhledem k tomu ze jsem blondyna neni nic divneho
26.01.08 21:09:02 lence® – Re: mch.sokolov
neee, tu jsem tam zavrela dneska a jelikoz se mi to nezdalo, tak jsem ji zase vypustila a necham to na prirode, koupila jsem jeste dneska dve kytky navic, tak uvidime. Tu prvni jsem nasla za filtrem, byla sikovna a schovala se poradne
ať se snažim sebevic,tak nevim jak ji chceš donutit ležet na dně,to mi přijde trochu ujetý

nebylo by lepši to vyfotit?jinak je lepši rada,než se trápit s porodničkama,zřidit malou nádržku

....ale já jsem rybicky nikdy nemela tudiz netusim kdy bude rodit,ale minimalne uz 14 dní má obrovske bricho a nasla jsem v akvarku jednu mrnavou rybicku....--to už 14 dni nežrala?přitlučená na dně porodnice?nebylo by lepši ji mit spolu s dalšima rybkama v dobře zarostlý nádrži a co přežije to přežije?zkus se trochu rozepsat o tvé nádrži
26.01.08 19:13:17 Lenka – Re: mch.sokolov
jinak dekuji za odpoved
26.01.08 19:12:12 Lenka – Re: mch.sokolov
ta porodnicka je od firmy MARINA a je 3v1
26.01.08 19:08:31 Lenka – Re: mch.sokolov
ale já jsem rybicky nikdy nemela tudiz netusim kdy bude rodit,ale minimalne uz 14 dní má obrovske bricho a nasla jsem v akvarku jednu mrnavou rybicku a tu mam v takove porodnicce ze sitoviny,ale ta nema ty unikove otvory pro ty nove narozene tak se bojim tam dat k ni tu samici. Koupila jsem novou a ta je delena na dve casti, ale ze spodu ma otvor a i z vrchu tak si myslim, ze musi lezet na dne, aby mi nevyplavali ty malinke spodem. Je to takova krabice s vikem jakokdyz...
ryby se nemusi krmit v porodnici

tedy pokud ji tam nehodláš držet měsic

a vzduchováni?to jde z té druhé části,kam proplavou prcci

nebo celkově z akvária

z otázky jsem nepoznal jak to máš zařizený
26.01.08 18:33:07 Lenka – Co s porodničkou
Dobrý den, koupila jsem si dnes porodničku umělohmotnou, kde se umístí samička a mladé pak proplavou do druhé části, jen nechápu jak funguje krmení a pořádné vzduchování. Mám tam samici pavého očka.