8 • 24 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Nákup ryb » Dotaz na Otocincluse » Přidat novou reakci 

Dotaz na Otocincluse Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   1538 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
30.01.08 15:54:33 Rebbie®
Sem se snažila poznat jaký Otíky mam já podle těchdle stránek: http://www.planetcatfish.com/catelog/genus.php?genus_id=49#106 a došla sem jedině k tomu, že rozhodně nemam a neměla sem affinise, jak byli kupovaný :-D
30.01.08 15:47:34 langosh
Náhodou jsem narazil na článeček v AT č. 2/2001. Do Evropy jsou údajně nejčastěji O. hoppei a O. macrospilus - prodávané samozřejmě jako O. affinis... je tam mj. popsáno i základní rozlišení těchto a dalších druhů.
Roman X-)
24.01.08 15:14:42 langosh
Prodejci většinou otíky označují jako O. affinis, nicméně velmi často jde o druhy jiné - O. vittatus, O. vestitus, O. mariae... Někde jsem viděl pěkný článek v angličtině o tom, jak to s nimi vlastně je, ale teď ho za boha nemůžu najít...
Roman X-)
23.01.08 21:05:29 Rebbie®
Bych spíš řekla, že se jako affinis prodávaj i ty jiný druhy ;-) že v názvech je drobet binec :) Případně ani prodejce neví co je to za druh, napsáno má jen Otocinclus :)
23.01.08 21:02:31 H.CH.S. – Dotaz na Otocincluse
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli se dají v ČR sehnat i jiní otocinclusové než-li O. affinis. V atlasech jsem ještě našl zmíňku o O. flexilis, marie, macrospilus, ale kde se dají pořídit, to se mi nepovedlo najít :-O

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 06:32:11 • 0.76 s