4 • 20 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Parmička čtyřpruhá » Přidat novou reakci 

Parmička čtyřpruhá Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   8572 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
22.01.08 19:56:36 chicko® – Re: tomaskupilik
To máš taky pravdu. Je spousta věcí co jí může být a třeba se z toho nic nevyklube, asi bych taky zůstal u pozorování...příroda si třeba poradí palec
22.01.08 19:55:11 tomaskupilik® – Re: chicko
Myslím že jirky nevypustila..do karantény jí zatím dávat nebudu když to takhle má fakt delší dobu a ostatní rybky nic..
22.01.08 19:50:37 chicko® – Re: tomaskupilik
nevypustila při tom otírání i jikry??? Nevím jak by dlouho vydržela s infekční vodnatostí jako jediná nakažená rybka.... Ty skvrny jsou opravdu pigment, to už bych asi nechal stranou. podívej se do sekce nemoci jestli něco nenajdeš, jinak bych to dále pozoroval-nic to nemusí ještě znamenat, jinak ta karanténa by nebyla tak špatná věc... X-)
22.01.08 19:45:52 tomaskupilik®
Teď jsem na ní chvilku koukal a párkrát se rychleji otřela o rostliny spodní částí těla co
22.01.08 19:44:53 tomaskupilik® – Re: chicko
Jenže ona to břicho má takhle dost dlouho.Ty skrvny tak 2-3 týdny ale břicho měsíc určitě a nikdo z ostatních rybek to nemá :-O
22.01.08 19:42:56 chicko® – Re: tomaskupilik
Nevím jestli takhle přesně vypadá rybka plná jiker, ten tvar mi moc nesedí. Asi bych ji dal do karantény, pro případ té vodnatelnosti - je to infekční :-O
22.01.08 19:41:52 tomaskupilik®
rolandmynar napsal: Jikry kdyby vypustila, tak to nemusíš ani postřehnout, protože oni je okamžitě spapají.
Jo to jsem si všiml když se mi třeli zakrsláci...vyletěli jikry a parmičky mi je všechny strašně rychle sezobali.. co
22.01.08 19:40:48 tomaskupilik® – Re: chicko
Právěže jen tahle jediná!A ani vypouklé břicho ostatní nemají..Bylo mi jasný že to nebude nemoc,protože je normálně čilá a v pohodě, napadlo mě jen jestli ho nemá plné jiker palec
22.01.08 19:40:32 chicko® – Re: tomaskupilik
To vypouklé bříško vypadá na střevní/břišní parazity, ale nejsem si jistý, chtělo by to i kvalitnější fotku a hlavně někoho kdo to lépe posoudí :-O
22.01.08 19:40:04 rolandmynar® – Re: tomaskupilik
Skvrny jsou pigmentové. Nafouklá může být kvůli vodnatelnosti anebo je plná jiker. Přečti si o vodnatelnosti příznaky. Jikry kdyby vypustila, tak to nemusíš ani postřehnout, protože oni je okamžitě spapají.
22.01.08 19:38:56 chicko® – Re: tomaskupilik
No tak s fotem jste mne už předběhl. Tak se zeptám má to jen ta jedna nebo všechny?
22.01.08 19:37:58 chicko® – Re: tomaskupilik
Já bych i na těch ploutvých pokud se nijak nedrolí, nebo nezahnívají, typoval na ten "vyšlechtený" pigment. Možná by pomohla fotografie :-O
22.01.08 19:36:40 tomaskupilik®
Takhle vypadala 10.1. a dnes to má víc... vidíte to vypouklé břicho?!
22.01.08 19:34:07 tomaskupilik® – Re: rolandmynar
Ne tak úplně.. hlavně ty skrvnky má i na spodních (červených) ploutvých... hmm
22.01.08 19:12:43 rolandmynar® – Re: tomaskupilik
Mrkni se na ty moje jestli je ta skvrna stejná? http://rybicky.net/nadrz.php?c=2751&s=407&akce=slozka
22.01.08 19:06:36 chicko®
Tenhle problém jsem tu již četl a byl rozluštěn jako pigment z důvodu přešlechtění, zkus hledat na foru možna to najdeš palec
22.01.08 19:03:45 rolandmynar® – Re: tomaskupilik
Může to být jen pigment. Moje to mají taky. Mechovka je taky Parmička čtyřpruhá, ale s pigmentem na celém těle. coze
22.01.08 19:00:39 tomaskupilik® – Parmička čtyřpruhá
Na samici parmičky čtyřpruhé se mi tak před dvěma týdny objevila černá skvrna mezi druhým a třetím pruhem a i na spodních červených ploutvých. Navíc na první pohled má těžké vypouklé břicho.Jde o nemoc či o znak možnosti tření?! coze

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 06:19:56 • 0.709 s