22.01.08 17:59:13 johan® – Re: Duny
šneci se do akva dostanou jakkoliv. třeba i s krmením..
Nevím odkud ten mech máš, ale je to velice pravděpodobné. Já si s ním domů přinesl okružáky a plovatky.
22.01.08 17:56:14 Duny – Re: rolandmynar
no len este jedna vec..nemohol som ich kupit spolu s javskym machom? lebo ked som nasiel jedneho tak som hlada asi 2 hodiny ci ich tam neni aj viec a potom som isiel prec dosiel som domov a vidim dvoch..
Já jen proč je teda hned vyhazuješ jak píšeš níže?
papají a moc rádi,ale to bych musel mít pěstírnu aby jim to stačilo,už je ale nemám,nedostatek času.
Ti tví Vrubozubci nepapají šnečky?

budou se samozřejmě množit, ale určitě ne nijak divoce v normálně zavedeném a krmeném AQ
22.01.08 17:41:55 johan® – Re: Pepas
to se tady furt omílá dokola.. když to nemá podmínky, nemůže se to množit.. přemnoží se něco? má to důvod..
22.01.08 17:39:39 Duny – Re: Pepas
ale oni sa premnozia iba ked budem prekrmovat rybky a vela zradla im popada nie?
nevím jak kdo,ale já se snažím každého takového vetřelce okamžitě odstranit,v okamžiku kdy se přemnoží jsou těžce zvládatelní i s pomocí chemie,mnohem silnější dávky a to pak vede k uhynu i některých rostlin,navíc le léčbu nutné opakovat jinak se tam objeví znova,já říkám ven dokud je čas.
22.01.08 17:34:48 Duny – Re: bucliik
já bych je tam nechala-pokud neškodí tak čistí. za těma mýma zůstává cestička v řase
22.01.08 17:32:30 johan® – Re: Duny
a oni ti tam vaděj, že je chceš vyhodit? vždyť jsou hodný, nech je..
Na tvém místě bych je tam nechal. Pokud tam nemáš ryby, tak asi nekrmíš a šneci se budou živit řasou, která ti mezitím vyroste a nepřemnoží se.
22.01.08 17:32:06 Duny – Re: Duny
Pre tých ktorým sa nechce čítať: Akvarko ma 1tyzden a 2 dni objavili sa tam slimaky..mozem ich tam nechat?
22.01.08 17:30:15 Duny – "šneci" v novom akva
Ahojte,
mam nove akvarium ma 1 tyzden a 2 dni..a dneska som v nom nasiel 2 malych slimakov prilepenych na skle jeden ma asi 0,8mm a druhy asi 1,2mm fotku bohuzial nemam akurat som ich chcel odfotit ale iste sa niekde schovali pre takych malich slimakov je tam dost vela ukrytov..rybky tam este nemam tie planujem dat as o 2 tyzdne takze by som sa vas chcel spytat ci si ich tam mozem nechat alebo ich rychlo vyhodit..Velmi dakujem za kazdu odpoved.