4 • 12 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Zakládání a údržba akvárií » Kde bych sehnal prislusenstvi do 4 litroveho miniakvarka ?? » Přidat novou reakci 

Kde bych sehnal prislusenstvi do 4 litroveho miniakvarka ?? Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   2760 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
22.01.08 21:06:13 chicko® – Re: yama
Tak rolande zamykám ;-)
22.01.08 20:33:35 yama® – variopaint
Nehodlam se tady moc vmesovat do diskuse, kde vsechna "proti" uz padla, a reakce na ne byly...zajimave. Takze jen podotknu, ze pokud chces, aby ti tam kytky rostly, tak bych vymenila ten variopaint (pokud to je variopant), protoze i po zasypani piskem v nem kytky neporostou rady. To mozna jako profik vis, ale protoze pises, ze mas nadrze hole, resp. odchovne, tak to mozna nevis.A co se tyce mini filtru a minitopitka,atd., zeptej se tady Andrey, jejiz kamarad (nebo kamaradka? nechce se mi ted listovat diskusi) takova v akvarku ma, kde se daji sehnat, treba ti poradi.
22.01.08 20:23:52 chicko® – Re: rolandmynar
Naprostý souhlas. Navíc jakákoli technika se do tak malého akva prostě nedáva, vždyť i "blbej" bublifuk by vám z toho čuměl ven :-(
22.01.08 20:17:16 rolandmynar®
Mě udivuje, že se tady bavíte o 4l akvárku a jedné rybě v něm. Stojí to vůbec za diskusi? Není vám nikomu líto zavřít jednoho samečka, malou ubohou rybičku, do flašky od okurek? Proč tady probíráte takové blbiny, co a jak do 4l, místo abyste to dotyčnému radši rozmluvili. Přece nejde vůbec o techniku a minifiltr a minitopidlo apod., ale o tu rybku ne? Fakt si myslíte, že ryba žijící ve velkých stojatých vodách, může být spokojená ve 4l AQ? coze
22.01.08 20:05:41 Nobody®
Vyjadřovat se ke 4l objemu nebudu.Nikdy jsem to nezkoušel.
Co máte všichni s těmi Bettami?Jejich agresivita se dá docela dobře utlumit přidáním huminových látek - např.Tetra Torumin. ;-)
22.01.08 13:48:35 bucliik® – to andrea
andreo jedna věc je mít tam beťáka-s tím má někdo problém, ale že tam měl pár....to bych tady snad ani nepsala-vůbec tvoje rady jsou fajn, od zvykání závojnatek na teplou vodu až po ty ostatní....založ si tady prosím prezentaci, ať víme kdo nám radí.děkuji
22.01.08 13:45:26 Andrea
???Proč všichni říkáte že to nejde když jste to ani ještě neviskoušeli???
Můj kámoš choval 2 Bety holku a kluka v 6 litrovém miniakváriu...Sehnal příslušenstvý(topítko,filtr,bublátko atd...) úplně v pohodě...Všechno příslušenství zamaskoval rostlinkami měl tam dokonce i minirostlinu na minikořeni a vypadalo to fakt ůžasně prostě moooc hezký...A dokonce se jim tam tak líbilo že měl i mledé betáčky...Tak proč nechovat 1 betáka v e 4 litrovém akváriu :) :) :) ???
22.01.08 13:36:05 bucliik®
jééé já si té fotečky ubec nevšimnula, je to moc hezký, takovou skalku bych taky chtěla umět, aby to želviny neměly tak prázdný.
no jo, tohle nepochopím-dobře ještě ty miniaturky ju, ale stavět si techniku-pravděpodobně by to skončilo mojí smrtí, rozbitým akvárkem....no alespoň by to nevytopilo byt.
4 litříčky mají tak malilinkatý dno-založ si prezetaci nebo mi pak písni odkázek, su zvědavá-já nevím kam bych ty kytky cpala i v 160tce :)

lidi furt musíte uznat že je to lepší než ty ¨akvárka¨ z plastu co prodávají ve zverácích-ty s lampičenkou nahoře a filtříčinečkem -vše v barvě růžové a jednou živorodkou,
když se to vyšperkuje tak by to mohlo jít, ne?
konec konců kdyby ho nezajímalo jak se ta ryba bude mít tak se neptá, napce ji tam bez filtru a je to(já to neschvaluju, ale když člověk přijde pro radu tak myslím, že nadávka je to co nečeká ;-)
22.01.08 13:28:28 Lucianetta® – Re: Amazonstar
poznam jestli ryba strada coz mi odmitate verit
ale to jsem já v žádném případě neřekla, ani nic takového nenaznačila... reagovala jsem na něco úplně jiného, což je podle mě trochu zcestné (akvarista se pozná podle toho, kolik odchoval ryb).
Jinak jestli můžu odbočit, to akva-tera je docela hezké. Zajímalo by mě, co je to za biotop? Když už jsi to tady nakousl :-)
22.01.08 13:27:32 Amazonstar – Re: bucliik
no me to prave bavi..:))kdyz sem videl nejaky nadrze od Amana,tak se mi strasne libil ten styl a chtel bych neco podobnyho realizovat do miniatury...teprve s tim zacinam..( od vcerejska ;-) ,ale verim ze za par let si to vychytam....a dvacet litru??to je moc obrovsky..:))
22.01.08 13:24:03 Amazonstar – Re: Lucianetta
Muj nazor je ze kdyz se vam vytrou ryby a mate pekny poter tak to delate spravne...kdyz se to nekomu nedari asi dela neco spatne..asi tak...skratka poznam jestli ryba strada coz mi odmitate verit.... tone
22.01.08 13:19:38 bucliik® – to Amazonstar
ahojda-já bych se docela podívala na to akva s terárkem, mám doma želviny tak su zvědavá.
já rýpat nebudu, ale nebylo by i pro tebe snadnější pořídit akvárko o trochu větší(aby se vlezlo na noční stolek) aby jsi mohl koupit filtřík a topítko z obchodu a nemusel toho tolik vymýšlet? nějaká dvacítečka-když to má větší dno tak si s tím člověk může víc vyhrát-namísto vymýšlení techniky(i když neříkám že to někoho nemůže bavit.....i když to já jako ženská asi nepochopím :) )
22.01.08 13:15:34 Lucianetta® – Amazonstar
[b.....zkuseny akvarista se pozna podle toho kolik dokaze odchovat ryb a s tim ja problem nemam takze nejspis nejaky ty zkusenosti mit budu...:))kolik ryb jste kdy rozmnozil vy???
Promiň, ale já jen reagovala na Tvůj názor... :-P Píšeš o kvantitě, nikoliv o kvalitě X-)
22.01.08 13:12:45 Amazonstar – Re: johan
Dal sem to sem protoze byl na to zvedavy filipsi...a uz me nebavite....ste trapnej prudic...
22.01.08 13:10:59 johan®
už se v tom strácím, a tak co že chcete vědět?
22.01.08 13:08:17 Amazonstar – Re: Lucianetta
ja uz sem odchoval Ramirezky,pancernicky,bojovnice i neonku cervenou..o zivorodkach ani nemluve...prestante do me rejpat ..ok??
22.01.08 13:05:39 johan® – Re: Amazonstar
a to je k čemu? nebo proč to sem dáváte?
22.01.08 13:04:20 Lucianetta® – Re: Amazonstar
Teda nevím, ale podle počtu odchovaných ryb se pozná akvarista? Tak to ti, co si zařídili akvárko a dali tam pár živorodek, který se množí samy, jsou velcí akvaristi? :-D to bych byla i já po 3 měsících, co se o akvaristiku trochu blíž zajímám a "náhodou" se mi narodily mimina od endlerek smich
EDIT: a co potom ti, co chovají náročné druhy ryb, které se v zajetí nemnoží? ti jsou oproti mě špatní akvaristi? :-D potlesk
22.01.08 13:04:06 Amazonstar
tady sem ti dal ten biotop nebo jak tomu nadavate...mel sem fotku nahodou v compu...
22.01.08 12:53:13 johan® – Re: Amazonstar
ano, ale to chování může zůstávat i u naprosto nevhodných podmínek na které si ryba zvykla. já jsem taky veselej teď u počítače, ael na horách mi je krásně a přitom se chovám stejně ;-) . a to jestli se množí? na to se nemusí mít fajn, ale musí mít určté podmínky..pár faktorů které to vyvolají a zbytek je putna. tak třeba horác, neodchoval ani jednu rybu, ale podle mě je "pan akvarista" (omlouvám se, že beru jméno naznar ;-) )

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 05:49:18 • 0.385 s