Myslím samozdřejmě střevličky východní.To je invazní druh, velmi odolný a rychle se množící. Jsem rybář a na výlovech některých větších rybníků jsou jich tisíce.Vytlačují dokonce hrouzky a oukleje. Těhlech potvůrek určítě není škoda

Samozdřejmě střevle potoční je chráněná a rybám bych ji nedal.
07.02.08 18:44:52 johan® – Re: jirkacichlid
a kdepak ty střevle berete? těch by mi bylo líto víc, když to je ohrožený a státem chráněný druh..
Když mi někdo dá přemnožený, tak je taky dostanou moje ryby jako potravu.

Ale je fakt,že mi je jich líto

.Raději jim dam střevle, oukleje, plotičky...
07.02.08 09:47:48 puik

ty s nima krmíš? A koho? To máš doma žraloky?
06.02.08 19:50:14 puik
Samička pavího očka mi už asi druhý den plave kolmo nahoru. Měřila jsem Ph a to je 7. Nevím co s ní je? Můžete mi někdo poradit?
04.02.08 21:42:17 holka1975 – suchysvatonovice
zatím dík za radu
03.02.08 14:13:52 suchysvatonovice
Už se tu ocásky u gupek řešily asi stokrát,chce to úzkostlivě dbát na čistotu,nepřekrmovat,u potěru nejlépe denní odkalování a výměna asi 1/4 vody za odstátou,do odchovničky dát bublifuk.Odchovnička by měla být samozřejmě zajetá a použít vodu z akva odkud gupky přelovuješ.
To bude spíš bakteriálního původu. Buď přeléčit nějakým léčivem, nebo může pomoct i častěji měnit vělkou část vody u potěru za čerstvou chlorovanou.
Podle mých skušeností není, potřeba kupovat speciální tablety pro sumce, stačí se naučit krmit tolik, aby se dostalo i na sumce na dně, ale zase se, nekazila voda nepotřebovanou potravou.
03.02.08 13:26:44 chicko® – Re: holka1975
jak často je u tebe pravidelně?
03.02.08 13:18:54 holka1975 – petak
menim pravidelne
02.02.08 15:03:21 petak® – holka1975
nu to může být špatná kvalita vody měníš pravidelně vodu,
02.02.08 11:16:26 holka1975

mam mladá paví očka a smrskávají jim ocásky pak uhynou nevím co stím mám dělat
No pancéřníčky sem myslel , ok zkusim to wim že to neni moc levný ! No to co spadne na dno to pancíci sežerou ...
21.01.08 18:19:36 Amazonstar – Re: XMartin
Ty tablety pro tebe budou nejlepsi a kup aby meli hodne rasy to jim jenom prospeje...poteru bych dietu nedaval...
tak ti nevím,jestli myslíš pandíky, nebo ancíky...ale to je vlastně jedno.
ryby nemůžeš krmit tolik, aby to padalo na dno-bude to tam hnít a ryby se ti pak otráví.
pro pancéřníčky kup tabletky na dno. Já mám vyzkoušený TetraPlecomin, nekalí vodu.
Äncíkům se dává na dno okurka aby se najedli a rostlinky zůstaly celý
21.01.08 18:03:07 XMartin® – Paví očka

čusek chcu se zeptat .. potěr pavích očeke se hodně přejídá .. když jim dám málo tak se zase nedostane na pancík ... Gupky mají hodně velké bříška vypadají divně jsou čilé .. tsnae se něco když jim třeba 2 dny nedám jíst?? díky nebo radíte něco jiného ?