17 • 41 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Technika » Filtry » atman AT-201 a pridavne vzduchovani » Přidat novou reakci 

atman AT-201 a pridavne vzduchovani Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   1998 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
19.01.08 23:12:06 Anonym
david napsal:.... chci to tak nechat cca. 10 dni.pak nasadit rostliny......
Kytky tam dej hned!
19.01.08 22:42:49 Sid® – Re: david
chtel jsem tam pridat nejaky vzduch. nebo to neni potreba?
Až na výjimky není.
19.01.08 22:20:56 Dahak® – Re: david
Mel jsem stejnej problem takze jsem vynechal to bublani no.Jde to i bez nej.
19.01.08 22:17:00 david
jo tu hubici na usmerneni proudu jsem sundal a uz to funguje..ovsem pri nizkem prutoku to proste nejde.nestrhava to sebou tebn vzduch.......takze celkem nevyuzitelne
19.01.08 21:46:18 Jurasek® – Re: david
U Aquaelu FAN 1 mi to taky dělá. Na nízký výkon tam není takový proud vody, aby s sebou strhával bublinky vzduchu. Pokud trváte na vzduchování, tak jsou dvě možnosti - hlavu dát výš, nebo na větší výkon.
19.01.08 21:44:58 Dahak®
Jak jsi snizil vykon filtru ? nemas nahodou na vyusteni takovej ten splostelej usmernovac proudu vody ?.Pokud ano je to duvod toho proc to nebubla.Ve vyusteni se tvori diky tomu usmernovaci tlak kterej ti tlaci vodu do hadicky.
19.01.08 21:39:47 david
ja a zatim tam nemam nic.krome sterku. chci to tak nechat cca. 10 dni.pak nasadit rostliny.a za 14 dni nejake zivorodky aspon.....
19.01.08 21:37:46 david
mam zalozene cerstve akvarium. (6 dni)......filtr mi bezi na minimum (at-201 + biomolitan) + svitim.chtel jsem tam pridat nejaky vzduch. nebo to neni potreba?
19.01.08 20:26:38 Sid® – Re: david
K čemu potřebujete přídavné vzduchování? Máte obavu, že bez něj se nebude voda v akva prokysličovat?
19.01.08 20:23:12 david
vyusti z cepadla mam tak 10cm pod hladinou....profouknout to nejde...voda se vrati zpatky do hadicky...no budu to zkouset.treba se to chytne
19.01.08 20:17:55 rolandmynar® – Re: david
Funguje. Jen to profoukni a začne to bublat, ale záleží v jaké hloubce to máš. Pokud to bude moc hluboko, je tam tlak vody takový, že to nestrhává bublunky.
19.01.08 20:16:13 david – atman AT-201 a pridavne vzduchovani
nejak mi nefunguje pridavne vzduchovani k tomu to cerpadlu...napojil jsem hadicku na vystup cerpadla, ale nic se nedeje.v hadicce je voda.a na vystupu do akvarka nejde ani jedna bublinka. jakto? a funguje to vubec u tohoto cerpadla.dik

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 07:16:14 • 0.759 s