14 • 29 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Dekorace a dno » Dno » Černé dno ?! » Přidat novou reakci 

Černé dno ?! Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   1385 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
15.06.08 20:42:58 marsz®
Asi od drceného čediče mám okraj akvária úplně bílý. Nejde to dolů ani žiletkou. Argh. Kytky rostou divně a sinice začala růst dobře. Čedič půjde asi z domu.
15.06.08 20:38:40 prikpa® – Re: johan
A co teda.Na obalu bylo napsáno čedič.
15.06.08 20:28:34 johan® – Re: prikpa
Tak to asi nebude čeďič ;-) .
15.06.08 20:07:54 prikpa®
Dneska jsem taky čistil sko magnete a omylem mi ten magnet vevnitř spadl na dno a zvedal jsem ho,tak na něm čedič držel jak přibitej.
15.06.08 10:45:26 Sid® – Re: mirielll
...kremicity cerny pisek - spise kaminky....ale chytaj se na magnet...
coze :-D
15.06.08 00:43:49 mirielll
ja jsem koupila v obi ve streboholech kremicity cerny pisek - spise kaminky....ale chytaj se na magnet, tak nebudu moct asi stirat sklo. Taky jsem ho vyvařila...a je v pohode.
13.06.08 15:07:29 Utahraptor® – Re: PentueR
Něco podobného mám v akváriu taky, kamínky něčím obarvené na černo. Vzhledem k tomu, že jsem to nevyvařovala, nesmrdí to, v akvárku to vypadá pěkně, rybičky ani krevetky otrávené nejsou a voda nesmrdí, je to inertní. Asi se nepočítá s tím, že se to bude vařit :)
13.06.08 08:28:47 PentueR® – Re: cjiricek
Myslím že vím, co máš na mysli.. Koupil jsem před nedávnem dva pytlíky černého štěrku, na pytlíku byly nějaké polské pindy a po vyvaření a promytí to smrdělo jako močůvka...
12.06.08 23:16:08 jirkaz®
Zdravím,
rozhodně nedoporučuji ,,ZWIREK CERAMICZNY,, (černý) v pytliku to vypadalo celkem dobře tak jsem 2 vzal. štěrk jsem nasypal do hrnce a že ho krátce pro sichr povařím...
zanedlouho se začal linout neuvěřitelný puch, něco jako barva a igelit s pneumatikama...
po vychladnutí jsem prozkoumal jeden kamínek a zjistil jsem že je na kamínku nanesena jakási tvrdá a lesklá barva. :-(
no přiznám se že si připadám jako největší blb, takhle se nechat napálit. sad

jirka :-)
06.04.08 23:35:49 soptik® – Re: Noxx
rostlinám nepomuže žádná výměna dna, to samé je bude čekat pokud se vrátíš od čediče zpátky k říčnímu, hlavně kriptokoriny u těch je tento příznak znám při každé změně. já mám čedičové dno od založení a rostliny tím nestrádají
06.04.08 18:06:50 bohouš
doma mam takle tmu musim hodne svitit ntokazu si to predstavit cerne d...
06.04.08 17:53:35 bibi – skus
my sice nemame takove kaminky ale je to jedno plavat se jim bude stejne jako s nomalnimy kaminky ale moc moc zelenyho a hlavne ziviho X-)
06.04.08 10:28:24 frmol®
cerne dno pusobi hodne efektivne, ale spis bych se priklanel k hnedemu dnu, mne to pripada prirozenejsi
06.04.08 10:24:35 Noxx®
Zrovna nedávno jsem vyměnil klasický říční písek nebo štěrk, jak kdo chce :-) za černou čedičovou drť. Esteticky vypadá možná líp, ale rostlinám ta změna rozhodně nepomohla - sagittariím uhnily v podstatě všechny původní listy, kryptokoryny začaly žloutnout atd. Navíc se více rozrůstají řasy. Teď asi po 3 týdnech se situace trochu zlepšila, ale silně zvažuju návrat k původnímu dnu.
06.04.08 08:01:13 pavel – Re: MiHl
A co černou fujizumu či Aqualit, což je trochu obdoba akadamy ... rozhodně je levnější brát co největší balení, než malá! http://www.akvarista.cz/web/shop/rubrika-akvarijni-pisky
05.04.08 21:30:49 MiHl®
čedič bych nebral, mám ho a nemám ho rád

ten odkaz,co jsi uvedl, je černé sklo, ostré být nemá, jako sklo vodu nemění, ale mně by vadilo, že na rozdíl od běžného písku je lesklé

když už něco levnějšího než akadamu, tak bych bral spíš tohle:
http://levnaakvaristika.cz/?p=productsMore&iProduct=1141&sName=Natalit-3-L
05.04.08 18:34:01 prikpa® – Re: Tomm
právě sem ti to chtěl ukázat. smich Já su z vás už docela z blblej.Mě se čedič líbí,kytky rostou,ryby se množej a pancíci v poho. palec Tak si vyber. :-D
05.04.08 18:28:34 Tomm® – Re: prikpa
Tady se o tom vedla diskuze http://rybicky.net/forum/6071
05.04.08 18:16:07 Eliška®
Já čedič v akva mám a nemám problémy. Je teda smíchaný s pískem, ale čediče je většina. Nevadí to ani ancíkovi.
05.04.08 18:06:17 prikpa® – Re: Tomm
a co např.?

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 06:50:09 • 0.329 s