4 • 19 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Dekorace a dno » Aquaclay Ground -dno od Rataje, filtracni material » Přidat novou reakci 

Aquaclay Ground -dno od Rataje, filtracni material Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   4137 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
25.01.08 23:01:47 Jack – Re: kuriertomas
Vse je napsane na tech pytlich...2-4 cm ACG stareho dna..a ACG u predniho skla 5cm ( dohromady ) a u zadniho 8-10cm nejak tak to tam je jestli se neptletu...
25.01.08 22:54:20 kuriertomas®
tak prislo mi dno ...STARE DNO a AQUACLAY...mam dost hrubu vrstvu STARE DNO, a chcem sa opytat ci sadir raslinky do toho stareho dna a len zakryt AQUACLAY-om,ci nevadi ze je STARE DNO dost jemne a ci nebudu s tym mat korene problem..ci to nema byt len malinka vrstva koli zivinam...ci je lepsie mat tu hrubsiu vrstvu aby korene sa pekne tam ujali
21.01.08 22:33:02 isamik® – Re: Přéma
Dobraaaa :-).
21.01.08 22:27:21 Přéma®
No Staré dno ACG se nemá a nemusí propírat taky kvůli tomu,že na něj má přijít ještě nějaká vrstva čistého štěrku,ne?Tudíž se ten bordel nezvíří a nekalí vodu.
Na pytli s Aquaclay Ground je vyloženě napsáno: propláchnout.
20.01.08 23:04:36 isamik® – Re: Jack
Isamik popisuje sve vlastnosti s palenym jilem, ja ho vazne jen nasypal do akvarka a zalil vodou. A sprymuje: Horácův prací efekt :
Čím více práce si dáte s praním písku, tím silnější zákal se vám po napuštění akvária vytvoří.

(http://www.horacovoakvarium.cz/clanek_Horacovy_zakony.htm)

EDIT: to "stare dno" bych tak jako tak nepropiral, ikdyz je to ACG. A kdyz to bych nepropiral tak v cem je jine ACG "nove dno" ci jak to nazyva rataj. Chapu to u sterku ktery je inertni.
20.01.08 22:56:02 Jack – Re: Přéma
jn:-D nevim co isamik blbne:-D Ja jsem na tom byl stejne jak ty:) a i kdyz jsem to poradne proplachnul tak stejne jsem mel lehce zabarvenou vodu:)
20.01.08 20:01:20 Přéma®
Vždyť jsem tady psal,že jsem měl úplně červenou vanu,tak jestli chceš mít červené akva,tak to neproplachuj.... :)
20.01.08 14:05:23 isamik® – Re: Jack
...je to jilovy substrat a dost pousti!

Ani bych nerekl, ale kdo vi co tam rataj pridava :-). "Stare dno" samozrejme neproplachovat.
20.01.08 14:02:16 Jack – Re: kuriertomas
Jestli sis objednal ACG stare dno..tak to NEPROPLACHOVAT!! a jestli sis objednal i tu kryci vrstvu...normalni Aquaclay ground...tak to kazdopadne proplachnout...a poradne...je to jilovy substrat a dost pousti! Tak hodne zdaru...
20.01.08 13:31:43 Jurasek® – Re: kuriertomas
Vzhledem k tomu, co se o Ratajových dnech píše, radši bych to propláchnul.
20.01.08 13:30:30 kuriertomas®
tak som si objednal u rataja aquaclay ground.tak sa chcem opytat,ked mi pride,len to rovno davat zo sacka do akvaria,alebo to treba trochu preplachnut a az tak davat... coze
19.01.08 22:54:33 Jack – Re: kuriertomas
Vykaly na dne nevidim...muze to byt tim ze dno se nesleha a rovnou to tam nekam zapadne...a nebo tim ze mam v akva pancernicky kteri to tam porad prehazuji..tak to mozna zakopavaji hloubeji:)
19.01.08 22:09:46 kuriertomas®
chcem sa este opytat priamo k dnu Aquaclay Ground.Velmi vidno na tom vykaly rybiek?alebo to az tak nevidno co
18.01.08 08:19:32 Přéma® – Aquaclay Ground
Zdravím,tak jsem ten Aquaclay Ground včera večer propíral,2 pytle,a to byl bordel,celá vana červená.... :-O Pak jsem to zalil vodou,aby to trochu nasáklo,než to přijde do akva.
Chystám se ho použít částečně jako horní vrstvu na jednu terasu v nové nádrži a zbytek jako střední vrstvu na zbytek dna - pod Echinodory. (založení akva bude příští týden,ještě pořád lepím břidlici...)

Aquaclay Ground filter medium jsem měl objednané před vánoci zároveň s rostlinami,ale protože to přišlo až po týdnu,tak jsem to odmítl,nyní mi to p.Rataj poslal znovu,ke mě se to dostane ale až koncem měsíce.Takže potom se mohu také podělit o praktické zkušenosti..... ;-)
17.01.08 23:20:37 Jack – Re: isamik
jojo prave...at je na jakemkoliv dne prace sebevic..tak kdyz se cloveku libi tak toho nelituje.. palec
17.01.08 21:45:34 isamik® – Re: Jack
Jack: fotku uz jsem dal, kolik toho zbylo. Rekl bych tak 1/3 nebo 1/4. I ja ho kupoval kvuli barve, cene a toho ze se mi nedarilo sehnat libivy kremicity pisek.
17.01.08 21:40:31 Jack – Re: isamik
Zas na jednu stranu pravda...ale kdyz to vemes z jinyho hlediska tak ten liapor mas 50kg z toho se ti potopi tak polovina...mozna prehanim..jak ktery...a ACG se potopi vse...az na +- 50kulicek...ja osobne jsem to koupil kvuli barve..protoze je to vyborny na kombinaci s lava kamenama a kytky (zelene) se mi na tom dost libi...proste co se cloveku libi at bere..
17.01.08 20:32:03 isamik® – Re: kuriertomas
Myslim ze tu odpoved zaznela :-). Jinak ma rada, lepsi dat par stovek za liapor nez tisic ci kolik za ratajuv "zazrak".
17.01.08 20:31:11 filipsi® – Re: kuriertomas
Zmirni, a precti si napr. 3. odpoved, a je jich praktickych pro tebe vic. Ja kdyz o nem uvazoval na vyzkouseni, nasel jsem si v prezentacich kdo ho ma, a poptal se primo.
Ostatni prispevky jsou zas vice nebo mene prinosne pro ostatni.
17.01.08 20:30:13 Jack – Re: kuriertomas
:)) Jak jsem psal je to naopak:) rostlinky pohodicka..atd vse v poho:)

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 06:19:27 • 0.024 s