5 • 13 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Další živočichové » Plži » mate radi slimaciky » Přidat novou reakci 

mate radi slimaciky Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   5665 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
07.11.06 08:34:35 paulinn® – To Havel-st
mě "hodné ampullárie" zlikvidovali téměř všechny rostlinky:)) Jsem myslela že to jsou pestřenci, ale ampulárie byly přistiženy při činu tone Jednu za to sežraly mřenky a druhá už je teď trošku hodnější:)) ;-)
06.11.06 17:47:01 Xantis® – šnek
měchýřovka je super šnek potlesk :-) ahoj
06.11.06 17:14:20 matko® – cool
palec
06.11.06 16:05:17 kiiki® – .
já mám ráda měchýřovky(klasický hnědý nebo zlatý šnek)a neritiny(zebry a paví očka). potlesk šnečka určitě můžeš do kulatého akva dát ahoj
06.11.06 02:55:31 Havel-st – slimáčik v guli
Šnek v kouli může být, má nedokonalé vidění, vnímá prý očima spíše jen intenzitu světla.
Myslím, že ryba je na tom mnohem hůře, má široký zorný úhel a předměty za sklem se jí musí, jakoby pohybovat. Bude to asi jakoby si člověk nasadil brýle o 50ti dioptriích - strašná představa. :-O
Nemám rád okružáky, co mi občas ožírají listy rostlin - mám rád mé hodné ampulárie.
06.11.06 00:44:47 matko® – mate radi slimaciky
chcem sa spytat.. ako su na tom slimaciky, co sa tyka gulatych akvarii? vadi im to? nevadi im to?

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 05:27:38 • 0.697 s