18 • 41 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Množení ryb » Betta hnízdo » Přidat novou reakci 

Betta hnízdo Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   11 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
14.01.08 17:17:37 Mrakoplash®
tam je vse co potrebujes, od lidi kteri se tomu venuji
14.01.08 17:06:00 Zdenda._-. – Re: Zdenda._-.
Ne odkazy ne tam už jsem byl poradte vy.
14.01.08 17:01:35 Zdenda._-.
foto
14.01.08 16:52:28 Zdenda._-. – Betta hnízdo
Ahoj nevim co mám dělat mám akva viz foto.A chtěl bych vytřít ´bojovnice, ale sameček se rozhodl že mi hnízdo stavět nebude prosím poraĎte co mám udělat mám je tam 3 dny myslíte že je to málo nebo mám ještě vydržet prosím poradte dík moc.
14.10.06 00:03:44 Kvítko – ?
Jak to teď vypadá? Vytřeli se?
09.10.06 09:52:28 ® – beta
jsou zaplněné dal jsem jim tam plovouci rostliny předtim jsem použil polistiren ale hnízdo nevidrželo tak teď snad už jo.teplota 27 stup.filtr molitanový jsem nechal lehce bublat. akorát samce otravuji samice a on je odhání.Tom
09.10.06 08:20:41 solem® – hnízdo
Ne nedávej je tam, měli by se ti vytřít v akváriu, zbytečně by jsi riskoval, že by jim podmínky v té 10l nevyhovovali a tím by mohlo dojík k úplnému nezdaru a ještě by to mohlo požkodit samičku. Jsou samičky zaplněné jikrami?(tlusté)
08.10.06 21:08:46 ® – beta hnízdo
díky za radu .28 stupnů a tu 10 litrovku mám už připravenou.hnízdo se mu malinko rozbouralo tak bude stavět znova.nemám je dát do ty 10l
08.10.06 16:33:00 solem® – zmatek
no nevím jestli to z mého návodu pochopíš přidávám osnovu:
1. Hned připrav tu nádržku, ať se co nejvíce orazí voda
2. Průběžně kontroluj hnízdo, hlavně bacha večer a ráno
3. pořemýšlej jak jim tam budeš vzduchovat a topit( musí mít relativně vysokou teplotu)
4.Jakmile uvidíš jikry v hnízdě tak ho přemísti do připravené nádržky, neboj se že propásneš správnou chvíli máš na přemístění nejmíň 24h

Kdykoliv napiš kdyby jsi něco potřeboval, můžeš i na email. Kolik máš stupňů v akváriu?
08.10.06 16:26:56 solem® – to tom
Myslím že jsi úplný začátečník a než abys zakládal vytírací nádrž tak radši udělej tohle: Vem tu deseti litrovou nádržku a napust jí ze 2/3 čerstvou vodou a 1/3 vodou z akvária( sloupec vody 10 cm) dej tam nějakou plovoucí rostlinku(třeba jí zatiž) a připrav si nějaké topítko. Betty nech ve velkém akváriu a občas kontroluj to hnízdo, až se tam objeví jikry, neboj to poznáš, tak vem talířek(pokud se necítíš na talířek tak na tvrdo skleničku) a naber jen to hnizdo s těma jikrama a dej ho do té připravené nádržky(tu čerstvou vodu raději převař než jí tam dáš, zbavíš se tak rychleji chlóru, kdyby se náhodou vytřeli třeba už zítra tak ať to není pro ty jikry taková hrůza). Není to ideální způsob, ale myslím že s ohledem na tvé ryby a na to že i malý úspěch bude lepší než kdyby to vůbec nevyšlo tak to udělej tak jak jsem ti řek, já tak poprvé odchoval čichavce modrého.:)
08.10.06 12:17:13 ® – beta hnízdo
Ahoj mám samce a 2 samice v 50l akva s nima tam mám 2 panceřníčky kropenatý a ancitruce.Samec stavý hnízdo,mohu je nechat s těmi ostatními nebo je mám přelovit do 10l akva "není pozdě když samec staví hnízdo cca. 10cm v rohu akva.Amám je dát obě ty samice do 10l.Díky Tom ahoj

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 07:18:01 • 0.774 s