2 • 11 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Jakou a kolik ryb do 12l akvária ? » Přidat novou reakci 

Jakou a kolik ryb do 12l akvária ? Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   313 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
26.09.08 16:56:00 lamacka :o)
dala bych tam taky jenom betaka :-) ...mozna sneka....s tou zimou to neni pravda X-) ...zalezi taky na tom jakou mas pokojovou teplotu...ja mam bez topitka v akvarku 24°C takze uplna pohoda hop
13.01.08 17:59:48 Tereza®
Jestli nemáš ani topítko, tak ta voda asi bude dost studená pro ryby :-O
13.01.08 17:32:59 rolandmynar® – Re: Krakouš
12l AQ = dilema? smich Jedině ten Beťák. Otázka je nakolik se líbí rybě strávit celý život ve 12-ti litrech o samotě. sad Nej volba jsou asi opravdu krevetky. ano
13.01.08 17:31:32 Mrakoplash®
mrkni se na posledni cislo akvaria ( http://klub.akva.sk ) tam jsou clanky o minirybach
ja bych tam dal krevetky ;-)
13.01.08 17:29:57 Krakouš – Jakou a kolik ryb do 12l akvária ?
Hoj lidi.
Mám dilema. Mám 12l akvárium. Jsou v něm už černé kameny, jedna Limnophilla sesilliflora, jeden jávský mech, dve malé Egerie densy a dva menší šutráky. Chci se zeptat jakou a kolik ryb do něj ?
P.S.: Přemýšlel jsem o Betě a jednom velkém šnekovi. Techniku nemám.

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 05.12.08 05:31:02 • 0.798 s