4 • 19 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » corydoras- chování ? » Přidat novou reakci 

corydoras- chování ? Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   6584 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
11.01.08 23:47:43 Rebbie® – Re: Nobody
Většinou se uvádí minimální počet 6 ;-)
11.01.08 20:18:58 Nobody®
Hejnko pancéřů je až tak kolem 10 ks od druhu.
Různé druhy netvoří spolu hejnka! ;-) Na druhou stranu se docela dobře snáší.
11.01.08 14:45:49 oldkiwinka® – Re: Aja
myslím že ty, co máš(měla) doma si na sebe zvykli a tak spolu jsou a noví, třeba ze zverimexu jsou taky zvyklí na sebe tak jsou spolu, proto asi nevidí důvod se setkat. já dycky koupila něco naráz aby se cítili dobře a snad i drželi v hejnu. mohu potvrdit, koupila jsem 5x p.zelených a doteď jsou spolu a rejdí spolu. i 3 p.skvrnití sou spolu, jelikož jsou spolu zvyklí už i ze zverimexu, kde byli ve stejném akva.
11.01.08 14:34:25 bucliik®
skus to , ale mě přijde že randí stejně jen ve dvojici-3 se u mě sejdou jen pod kamenem kde odpočívají, ale hejno jsem z nich ještě neviděla...ale jsou to krásný rybky
11.01.08 13:09:54 Aja
Já jsem měla 2 skvrnitý a tady mi radili, že mám minimálně ještě dva dokoupit, že budou tvořit hejno a že je jedno jakej druh. Tak jsem přikoupila ještě dvě Pandy, no a samozřejmě plavou dva a dva. Úplně odděleně, to abych ke každýmu páru koupila aspoň ještě jednoho. hmm
11.01.08 10:27:25 bucliik®
ahojík, já mám 3 zelený, 4 skvrnitý a 3 pandy-radili mi že udělají hejníčko a budou plavat spolu-ti moji se ale drží každý svého druhu-nejvíc je to vidět na pandách a zelení se střídají a plavou většinou dva spolu a jeden odpočívá.skvrnití se valejí někde poblíž sebe ale že by se o sebe pořád nějak zajímali....já bych řekla že to tak bývá-ale jen názor :)
11.01.08 08:58:41 Naďa® – Skvrnitý X zelený
Nechci zakládat další téma, ale chci se zeptat. Máme zatím 3 pan. zelené a 3 skvrnité. Ti zelení jsou daleko víc hraví, skvrnití spíš samotáři. Je to tak vždycky, nebo jich je ještě málo. Plánujem časem doplnit na 5 od každého.
11.01.08 08:44:13 krysikmouse® – Re: Sid
Ok díky za radu side. Dám tam malý půst a poté změřím
10.01.08 23:40:20 Sid® – Re: krysikmouse
a nebo se přezral a tráví . dával jsem tabletu včera
Pokud máte potíže s NO2, nekrmte! Rybky v pohodě přežijí pár dní bez krmení. Vysoké hodnoty NO2 přežít nemusí... (Nebo ne ve zdraví...)
10.01.08 22:08:54 krysikmouse® – Re: bigV
děkuju snad to bude ok: ted když jsem přišel z rachoty tak byl pod mechem tak opravdu mu to asi nesvědčí být jen ve dvou
10.01.08 19:09:36 bigV®
Hodne stesti a pevne nervy palec
10.01.08 19:04:27 krysikmouse®
aha. tak to jsem asi udělal ten rpoblém s tím filtrem... Vodu dnes napustím a nechám odstát do rána. Nešprajcl se, tam se umístil z jiné skrýše. Dýchá trochu se občas pohne ale spíš je takový strnulý. Zítra udělám tu částečnou výměnu vody problém je možná v tom filtru jak jsem ho vypral a zabil bakterie.... Díky moc za rady
10.01.08 18:54:36 bucliik®
nešprajcl se tam?může ven? co mu pohnout s tím kmenem?
10.01.08 18:53:32 bucliik®
no a dýchá?pokud ho máš v tom akva jak je prezentace, tak bych řekla že se třeba jen skovává-nechej dno víc porůst kytkama aby nebyl tak na dlani, nemají to rádi ;-) nebo skus jeskyňku z kamínků-moji pandíci odtam skoro nevylízají,skvrnitý se válí v kytkách a ti zelení jsou nejzvědavější
10.01.08 18:51:28 bigV®
Ted filtr necistete aspon mesic.A pak kdyz se cisti tak JEN a POUZE v akvarijni vode.Kohoutkova zabije bakterie=jste tam kde jste ted.Frekvence cisteni filtru...to a kazdy jiny-nmusite s citem.Pokud jste nameril vysokou hladinu NO2 tak hned menit vodu ten kybl ne vic=naředit to.
10.01.08 18:43:32 krysikmouse® – Re: bigV
nemám :-( no měnil jsem to asi tak pred 3ma dněma . ted jsem to měřil a je to docela vysoké. A jak často se pere filtr ? jednou za 3 týdny ? je pořád zalezlý skoro bez hnutí myslím že bude asi po něm ... :-( je možné že jsem ho transportem dodělal. a nebo se přezral a tráví . dával jsem tabletu včera
10.01.08 18:30:34 bigV®
re krysikmouse:Vymena vody u vas tak 10litru-kybl.Frekvence vymeny zalezi na hodnotach NO2,ale byt vama tak to menim kazdy každy 4den.Obsah 60litru neni moc,ale pokud jsou v akva jen ti pancernici....Menit samozrejme odstatou vodou-bez chloru.Nemate jeste jedno akva?
10.01.08 18:21:36 bucliik®
jinak přede mnou utíkají pořád-nemyslím že jsou ve stresu, jen nejsou zvědaví na nějaký přesuny v akva.
10.01.08 18:19:57 bucliik®
ahoj, není tak úplně pravda že je to nějaký uklizeč.taky se musí krmit tabletkama.mě jich na 200l akva doporučili max 12.taky bych pár dokoupila ;-) mě se drží ti stejnýho druhu u sebe
10.01.08 16:54:04 krysikmouse®
pokud je NO2 vyšší, jak se tedy postupuje. jak často měnic část vody, jak často čistit filtr ? je to asi obecné že ? ... voda je tam 14 dní a NO2 stouplo ...Nákup ryb velký nechystám, pancéřníčci jsou tam spíše kvůli zbytkům potravy na dně ...

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 06:27:44 • 0.371 s