Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
Nejste přihlášen - přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Akvaristické fórum

Zpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Množení ryb » Odchovna - porodnička » Přidat novou reakci 

Při citování původního příspěvku zdůrazněte pouze konkrétní pojmy nebo věty. Necitujte celý příspěvek !
Odchovna - porodnička Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :stydim: :hop: :pivo: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG, GIF nebo PNG)
Platné antiSPAMové číslo:   5367 Opište antiSPAMové číslo:

Pravidla pro příspěvky: Veďte věcnou diskuzi, která řeší problém vznesený v prvním příspěvku tématu. Příspěvky, které mají nulovou nebo minimální hodnotu budou označeny jako off-topic a za tři dny dojde k jejich automatickému smazání. Ve fóru je zakázáno používat výrazy, které uráží, napadají, zesměšňují nebo jakkoli jinak pobuřují ostatní uživatele, správce nebo redaktory a jejich zvířecí miláčky. Jedná se například o výrazy typu „podvraťák, zrůda, prase, smeták, bastard, chcípák, ohava, ohyzda, šereda“ a jim podobné. Nepoužívejte CAPS LOCK, neboli nepište vše velkými písmeny. Pište spisovnou češtinou, vyvarujte se záměrného komolení jazyka. Inzeráty patří do sekce Inzeráty, akce do sekce Akce a odkazy do sekce Odkazy, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat nebo označit jako OT jakékoli příspěvky, které porušují výše uvedená pravidla.

Reagujete na tyto příspěvky
06.04.13 22:34:54 Jupí® – Re: Kryštof
no jelikož mám v akva betty , dania a rozborky (112l akva ) a už jenom to mamku překecat ne případné rozmnožení bett bylo složitý tak ancíky ne :-D mám to jenom jako zkušenost , ne na prodej nebo tak , jen abych se něco přiučila
06.04.13 22:31:26 Kryštof® – Re: Jupí
Pokud nemas zkušenosti s rozmnožováním tak do danii bych šel, ale bettu bych si nechal na pozdějc, co třeba zkusit ancíky?
06.04.13 22:30:10 Jupí® – Re: Kryštof
no budu se snažit :P potřebuji si to vyzkoušet , když přežije alespoň jedna rybka pro mě to bude úspěch a posun dopředu :-D :-) :-)
06.04.13 22:28:07 Kryštof® – Re: Jupí
No to by šlo, když budeš dbát na hygienu :)
06.04.13 22:25:21 Jupí® – Re: Kryštof
27l - spíš odchovnička
06.04.13 22:16:50 Kryštof® – Re: Jupí
Zaleží jak bude velká odchovna, pro betty by to mohl stačit, a D.rerio též, aspon u mne to funguje, jak velká bude odchovna?
06.04.13 21:39:53 Jupí®
Ahoj , Myslíte že mi tohle jako filtr (bublifuk ) trošku dodělanej , bude stačit do odchovny , na betty popřípadě na dánia ?
27.01.13 21:11:28 Verimmi® – Re: Vodník
já mám klasickou plastovou porodničku s dělící přepážkou rybička je nahoře a malinký propadnou do spodní části porodičky a myslím že ta s tou síťkou funguje úplně stejně, dospělá ryba plave nad sítkou a malé propadnou sítkou a jsou od samice "izolovány"
07.01.13 20:52:29 ada – Re: 0
aha Vy je mate taky?....ja vodu menim kazdy tydena nekdy i dvakrat ma 60 akvo a kdyz do ted mela black molly male-vsechny je sezrala....hmmm...
07.01.13 19:18:51 0 – Re: ada
S týdnem nepočítej, měsíc bude v malém prostoru málo a dost možná Ti "vykapou". Potřebují vydatně krmit a stačí, aby se trochu zkazila voda a rybičky začnou hynout.
07.01.13 17:37:58 ada – Re: romant
oh tak to super!dekuju:-))mam tam i extra vzduchovani kaminkem ....Tak snad to ted vyjde:-)
07.01.13 17:35:26 romant® – Re: ada
Tak dlouho jakmile povyrostou do nesežratelný velikosti, takže při dobrým krmení tak týden.
07.01.13 17:25:44 ada – Re: romant
:-)...ja tuhle porodnicku mam udelanou.....zitra by teoreticky mely byt male ale ja myslel jako ze ty 3-5 tydnu.....nebo muzou byt v te misce tak dlouho?.....
07.01.13 16:16:36 ada – odchovna
ahoj chtel bych se zeptat,mam stribrne molly ale nikdy mi mi nepreziji male,nemam zrovna finance na jeste jedno akvarko a tak mne napadlo-slo by jen na chvilku pouzit kouli 9l se svetlem a piskem atd?proste jen nez trochu povyrostlou abych je pak mohl dat do velkeho.....vim ze koule neni dobra ale je to jen uvaha......?dekuju
01.12.12 12:12:58 pandoracat® – Odchovna - porodnička
Dobrý den,mohu-li mluvit za sebe.My jsme vyráběli porodničku tak,že jsme zakoupili tuto http://profizoo.cz/eshop/156/1606/porodnicka-se-sitkou nebo jinou se síťkou a dno se rozpáralo.Místo něj se použila perlinka.Díky tomuto systému jsme odchovali spousty mladých živorodek.Hlavní výhodou těchto porodniček je vícero místa než v těch třídílných v níchž se samička sotva otočí a hodně jich i uhyne díky stresu. :-| :-|
01.12.12 10:33:49 toni®
OK DIKY MOC :-)
30.11.12 22:24:06 Jurdas® – Re: toni
Díry jdou dobře zalepit tavnou pistolí.
30.11.12 21:23:58 Jiri_99® – Re: toni
Si tu mističku kup. Stojí okolo deseti korun tuším, ale nevím přesně. Nebo dírky zalep akvarijním silikonem.
Stříbrnou lepící pásku bych v žádném případě nepoužil. Na milion pět tisíc osmset devadesát tři procent se z ní bude do vody uvolňovat lepidlo.
30.11.12 20:55:46 toni®
ahoj..pokousim se vyrobit porodnicku podle jdenoho clanku tady s dvema vanickama ale u nas mji ty vanicky "od ovoce" s dirkama na dne a ja bych potrebovala ty spodni zalepit a tak jsem myslela ze snad ta stribrna lepici paska vodeodolna?ale mam srach aby mi to neco neudelalo s vodou ....?..vyzna se v tom nekdo jestli a jake?..dekuju moc...:-) http://rybicky.net/clanky/567-Vyroba-jednoduche-porodnicky

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

© RYBICKY.NET - http://rybicky.net/forum/novareakce/5458?c=403117