14 • 36 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Množení ryb » Odchovna » Přidat novou reakci 

Odchovna Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   6738 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
28.09.08 19:19:01 Yirka® – Re: Péťa
Tak, aby se osazenstvu nevešly do tlamky.
28.09.08 18:17:40 amirinda®
no já je nechávám cca. 3 měsíce ano
28.09.08 18:10:13 Péťa®
Mám dotaz.O prázdninách se nám narodili mečovky.Měli jsme je ve sklenici/odchovničce/.Po třech týdnech se nám zdáli větší,tak jsme je dali do aq.Do hodiny nám je ostatní sežrali.Jak dlouho by měli být mimo akvárko než vyrostou aby přežili?Díky.
28.09.08 15:54:47 smajlik1® – Re: Terik3333
myslíš to z biologického nebo morálního hlediska? :-D ale jde to, ryby holt příbuzenské vztahy neřeší... ;-)
17.02.08 18:46:11 Terik3333® – Rybí sourozenci
Nám se samice žluté živorodky spářila se samcem černé živorodky. smich A když žlutá živorodka porodila , tak byl potěr černo-žlutý. potlesk A já nevím , jestli se můžou mezi sebou v dospělopsti rybí sourozenci mezi sebou pářit. :-O Poradí mi někdo?
09.02.08 14:16:14 Alofok – ----
Dnes jsem se nechala nainspirovat a vyrobila jsem si taky odchovničku :).Je ze spodní části petlahve a je přichycená "přílipkama"- (to co drží filtr,topení atd...) ze stínítka v akvárku.Přendala jsem tam mladý a vypadá to,že se jim tam líbí...Tak děkuju za inspiraci :) :)
09.02.08 08:13:51 chicko® – Re: Malapa
Nevím, jestli jsi to dobře pochopil a dobře se podíval, protože na fotkách je pod kelímkem kde plavou ryby ještě další kelímek kam vypadnou mladé palec
09.02.08 07:33:58 Malapa®
Jenže jaksi na pytel porodnička. Mimina vypadnou do akvárka, kde je sežerou jiné ryby. Takže výsledek je stejný jako, když se narodí rovnou v akváriu.
08.02.08 21:22:21 quick®
jj je pěkná viď?
08.02.08 20:23:48 Vapel®
to je fakt husta porodnicka !!! To si udelal dneska???? coze ahoj ;-) :-) X-)
08.02.08 19:02:00 quick®
a jak to vypadá zevnitř můžeš to zkusit udělat
08.02.08 19:01:17 quick®
zkus tuhle porodničku
09.01.08 19:44:21 johan® – Re: Jiřka
a jaké tam teda jsou živorodky?.. pokud to akvárium není bez rostlin, tak jich pár učitě přežije.. a za měsíc bude další várka atd..
09.01.08 18:34:20 Jiřka® – Re: Unnamed
Žádné živorodky tam prezentované nemám, protože mám zapsané jen svoje vlastní nádrže. Tohle je akvárko více méně všech :-) . Jinak se obávám, že budoucí rybátka asi moc dlouho nepřežijí, protože doma nemáme ani 10l prázdné akva ani mech sad . No jo... tak hold malé rybičky nebudou... :-(
09.01.08 18:25:37 Unnamed®
Jake ryby? ve zde prezentovanych nadrzich nemas zadne zivorodky. Jinak kdyz sou to zivorodky, tak prelovit samici do maleho(staci 10L)akvarka s hustym trsem javskeho mechu. Tam je samice nechyti a po porodu odlovit co nejdrive. Jestlize je to akvarko o objemu alespon 20L, tak lze pouzit i jako odchovne akvarium. Pokud ne tak asi tyden tam mlade nechat a pak prelovit do nadrze vetsi nez 20L. ;-)
09.01.08 18:24:01 Jiřka® – Re: johan
Když ono je v tom akva docela prázdno a pár nových rybek by se hodilo. Kolik myslíš, že by toho tak mohlo přežít? (v akva je pár zebřiček, dvě stejně velké ryby, které nevíme, jak se jmenují, dvě parmičky a jedna přísavka thajská)
09.01.08 18:20:35 johan® – Re: Jiřka
ale co pak s mladýma ;-) já bych to asi neřešil a byl rád, že mi je ze začátku něco žere. ono vždy něco přežije.. ..
09.01.08 18:17:02 Jiřka® – Odchovna
Zdravím.
V rodiném akváriu se objevili dvě těhotné rybičky a teď narychlo nevíme, co s nimi. Může někdo poradit, jak zařídit provizorní odchovnu, aby ostatní ryby mladé nesežraly?

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 07:10:44 • 0.75 s