0 • 6 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » nemoc u pavích oček? » Přidat novou reakci 

nemoc u pavích oček? Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   7804 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
10.01.08 11:29:32 mato – Re: kastanek
ano,samicka je stale ta ista.rozmyslal som ci neskusit vymenit samicku ci by to nepomohlo...a ti samcekovia mali ovisnuty chvost.:(
08.01.08 22:57:08 tomaskupilik® – Re: zaciatocnik
To já taky nevím...křížením či šlechtěním se nezabývám hop
08.01.08 22:55:43 zaciatocnik®
no to viem ale treba miv ediet okolo kolko nadrzi mi na to treba .............mam iba 10litrovea 30litorve a pojdem dat robit 25litrove tak nwm co a ako
08.01.08 22:51:20 tomaskupilik® – Re: zaciatocnik
Hele to ti moc neporadím,ale určitě to není jen tak jako to rychlomnožení co má asi každej akvarista který ám paví očka ;-)
08.01.08 22:44:10 zaciatocnik®
no a potom zahyniu ale nwm od coho to je a ked uz tu piseme take neco tak su tu na tejto stranke neaky odborny chovatelia gupiek?lebo sa snazim vyslachtit cistu formu achcel by som sa o niecom informovat
08.01.08 22:32:11 tomaskupilik®
Jo to taky ty bříška.. srašně zplasklé a ty rybky vypadají jakoby nechtěli jíst co
08.01.08 22:18:50 zaciatocnik®
no ja mam s gupklami dost vela problemov neako im schudnu bruska a nechcu zrat plutvy s aim daju do spicaa pocase umru a t d ale teraz zatial nic muslim poklopat
08.01.08 22:16:14 tomaskupilik® – Re: zaciatocnik
Myslím že mám stejnej problém :-( Hlavně samičky přestávají plavat a tak nějak jakoby byli unavené..prostě jen tak ,,přešlapujou'' na místě. A tak po 3 dnech mi vždy chcípnou. Ikdyž teď už asi 2 týdny nic. A všiml jsem si že většina z nich měla takovej ten rozklad ploutví..Nevím jak se tomu říká ale prostě takovej bélej potah na čumáku a často i na zadní ploutvy.. Jakoby plíseň.. Nevíte? :-(
08.01.08 22:11:16 zaciatocnik®
no tak ja mam ten problem u mojich samickach su farebne ale po case sa ztmavia ale neumruu my srry ael opradit nwm :-O
08.01.08 18:43:05 kastanek – Re: maťo
nevim, co to muze byt, ale samicku mas porad jednu a tu stejnou??? My mame gupky uz tak rok, ale s timhle jsem se nesetkala. Jinak bylo vsechno v pohode??? Nemel povisly ocasek???
08.01.08 16:32:33 maťo – choroba? gupky
cafte..mam taky problem s rybyckami.Mam parik gupiek. a uz druhy samcek mi zomrel:( a ja neviem preco.obidvaja netusim z coho akoby ocerneli. zadna plutva..proste cely boli cierny. pls kde je chyba?staram sa o nich zle? alebo co moze byt na chybe.dakujem za odpoved

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 05.12.08 04:42:52 • 0.94 s