Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.
Reagujete na tyto příspěvky
18.12.07 22:31:38 Mirek
dekuji
dekuji
18.12.07 21:48:35 roman
ale karantena nebude treba kdyz tam zadne jine rybky nemas - karantenu davej az tam ryby mit budes a budes chtit prikoupit dalsi - aby ti ty nove nenakazily ty stavajici
18.12.07 21:47:18 roman
no..ja se s tim nikdy moc neparam - nakoupim ryby a najednou vpustim ale az je doneses domu, nech sacek cely plavat tak 15 min. na hladine aby se vyrovnaly teploty vod a rybky nemely teplotní sok
18.12.07 21:32:57 Mirek
mel bych jeste jeden dotaz
dobra mam rozmysleno kolik a jaky rybicky
ten den, az je koupim, muzu je hned vpustit do velkeho akvarka? (jine, fungujici jako karantena nemam - a ke vsemu je to vetsi pocet rybek)
jo, a mam ty rybky koupit vsechny najednou nebo postupne
byt tebou tal se vykaslu na gupky(hodne spini vodu) a pridam neonek.Hejno techto ryb na tmavem podkladu a pozadi je neco neuveritelne krasneho.Misto ancika si porid krevetku a budes mit neobycejne akvarko.Pokud trvas na gupkach tak na 1 samce 3-5samic,jsou neuveritelne sexuchtivi
Neonek čím bude víc tím se budou cítit líp (dal bych jich tak 10), gupky bych dal tak 2 samce a 4 samice (za chvíli jich budeš mít stejně plné akvárko ) a na dno toho ancíka nebo nějaké malé pancérníčky
17.12.07 16:17:32 Mirek – jake rybky a kolik
Zdravim,
mel bych dotaz, zalozil jsem si male akvarium (54l), zatim mam pouze rostlinky po novem roce bych si chtel poridit rybky vybral jsem si neonky obecne, gubky a ancitruse mohli by ni nekdo poradit kolik samecku a samicek (gupky), pocet neonek (min 6?) a na cisteni ancitruse ci nejakou jinou rybku
jo abych nezapomel pokryje mi to cele akvarko(myslim dno, stred a vrsek)
diky moc