60 • 151 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » Divné zbarvení? » Přidat novou reakci 

Divné zbarvení? Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   2936 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
16.12.07 13:31:34 Venca® – Re: :-)
jj poptám se -dík
16.12.07 13:20:48 :-)
dojdi si k veterináři pro metrozol
16.12.07 12:42:25 Venca® – Re: :-)
Fajn,ale co s tím?Krmím tak mraženýma jednou za 14 dní
16.12.07 11:55:01 :-)
je začervená
16.12.07 11:33:35 Venca® – Re: Venca
Fotka se nenahrála tak snad teď.
16.12.07 11:31:56 Venca® – Divné zbarvení?
Potřeboval bych poradit.Samička čichavce modrého má tmavou hlavu a tělo světlé?Vím že tento problém s pigmentací se už tady objevil,ale nenašel jsem zpět odkaz.Tenkrát nikdo vcelku neřekl čím to je.Tak píšu znova třeba se někdo najde a poradí.Tento problém nastal po tření,kdy samička přišla o jedno chapadlo a sotva jí dorostlo tak zas o něj přišla při dalším tření.Teď už se netřou a šrám se jí trochu zaplísnil tak jsem použil léčiva eSHa 2000 rána se hojí,ale pigmentace rybky je jak kdyby šla na válečnou výpravu.Zřejmě zbůsobé lečivama,no nevím lečiva jsem dal do společného akva a všechny rybky jsou v pohodě až na tu indiánku.Přikládám názorné foto.Díky předem za nějaké rady co s tím.

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 08.01.09 20:17:24 • 5.029 s