73 • 164 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Hodí se tyto rybky k sobě ? » Čichavci a jiné ryby, prosím o pomoc » Přidat novou reakci 

Čichavci a jiné ryby, prosím o pomoc Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   1712 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
13.12.07 10:00:18 Sidonius – Re: MiHl
Právě koukám na hejnko "Gertrudek". :-) Prohánějí se vzájemně po akvišku, ale naprosto nekontaktní aktivita. (Krev neteče! ;-) :) )
Jsou to mladé rybky, ale už se začínají vybarvovat. Sleduji je už nějakých 14 dní, proces "rozsvěcování" barev je parádní, ale nebudu vás jeho popisem unavovat. ;-)
Vřele doporučuji tyhle rybky pořídit a užít si to. ano :-)
13.12.07 09:45:18 filipsi® – Re: MiHl
jj, tyhle jsou "notoricky" zname z reklamnich banneru vivaria. Ja kdyz jsem tam narazil na tu mininabidku, tak jsem googlil vsechny, co jsem neznal.
13.12.07 09:35:25 MiHl® – Re: filipsi & Re: Sidonius
axelrodia riesei a Celestichthys margaritatus už znám (od vidění), jsou to pěkné ryby
Pseudomugil gertrudae jsem ale teprve viděl včera,když jsem si googlem nechal najít obrázky
je zde dobře vidět, že výběr pro miniakva je více než slušný palec
13.12.07 08:07:12 filipsi® – Re: MiHl
A co axelrodia riesei? Vubec nabidka vivaria v sekci pro miniakva je pekna inspirace.
12.12.07 22:55:55 Sidonius – Re: MiHl
Minulou sobotu koupil kolega v Blavě na výstavě miniakvišek rasbory galaxy - Celestichthys margaritatus. Nádherné rybky... ano
12.12.07 22:47:45 MiHl® – Re: Sidonius
hmmm, fakt pěkná ryba... to by se mi taky líbilo.... palec
hned jsem si ji přidal do svého "chci-seznamu", přijde do některého z příštích akva. Ještě něco pěkného na doporučení by bylo? :)
12.12.07 22:25:27 Sidonius – Re: karl
CO byste s tím udělal vy, když ne čichavce perleťové?
Co bych já dal do 50 l nádržky?
Třeba hodně barevných kytek a 10-12 gavúnků Pseudomugil gertrudae. To by se mi líbilo. ano
12.12.07 21:21:08 ježek – Re: Sidonius
Podle mého názoru je čichavec/modrý/ dost lekavá ryba.A při rychlosti,kterou dokáže vyvinout Ti tu padesátku prorazí :) /a stejně bude mít málo prostoru/.Mám zkušenost,že nemůžu přejít těsně kolem akva,když mě předtím nevidí-to se pak "vyvalí vlny zdola".Jinak se i mazlí a "tykadly"dokáže ovinout prst...
12.12.07 21:20:17 karl – RE:Sidonius
CO byste s tím udělal vy, když ne čichavce perleťové?Já bych dal 2 čichavce perleťový a razbory, nebo bych zkusil spíš nějaký živorodky!!!
12.12.07 20:54:23 Sidonius – Re: mat
Do 50 l několik čichavců perleťových... :-O Máte představu, Mate, jak vypadá dospělý čichavec perleťový? hmm
12.12.07 20:04:36 Alofok – -
Já myslím,že dania a rájovci jsou naprosto nevhodní spolu.
12.12.07 19:27:31 mat®
ja si myslím že čichavci nejsou špatný nápad několik perleťových a zbytek něco jiného ale ať to není přerybněné
12.12.07 19:24:36 fantasta®
Do 50 litrů bych čichavce dohromady s rájovcema nedával. Myslím, že by bylo vhodné zkombinovat spíše malé čichavce zakrslé nebo medové s třeba 8-10 ks dania.
12.12.07 19:18:23 levaP – Čichavci a jiné ryby, prosím o pomoc
Chtěl bych se zeptat, jestli v 50l akváriu mohou být 1+1 čichavec modrý(nebo perleťový), 1+1 rájovec dlouhoploutvý a nějaký hejnový ryby, případně jaký (danio pruhované,razbora klínoskvrnná, nebo nějaký jiný)?Nebo nedávat rajovce s čichavcema dohromady, nebo mi poraďte jestli mám koupit spíš 2 rájovce + hejnový ryby nebo 2 čichavce + hejnový ryby? ?Jsem začátečník, tak mi poraďte prosím.Předem díky

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 08.01.09 20:08:14 • 3.247 s