12.12.07 21:32:15 Zemi
Tak s tím se už dá udělat paráda. Těžko říci, záleží jestli chceš velké nebo malé. Malých např: neonek klidně 60, pokud chceš větší ubrat z hejna neonek, razbor atd. a kombinovat. Já když jsem měl 200l akva měl jsem tam 42 ryb a to akary modrý, hnědý, cichlidy agassizi, kakadu nějaké pancéřníčky a ancistruse. Vypadalo to perfektně a navzájem se ryby snášely. Jinak akar modrých bych se nebál, jsou nádherný a určitě ne zabijáci, jak se o nich někdy píše. Samozřejmostí je, že k nim je potřeba větší ryby a ne již uvedené neonky.
jj a kolik ryb do 20 litru akvarija
12.12.07 20:48:30 Zemi
Jak již bylo řečeno jedná se o nálevníka. Krmit co druhý den min., silně vzduchovat a snížit počet ryb - to ti radím pro tvé nové akva co plánuješ, jelikož, jak si uvedl toto si zrušil. Jó a chtělo by to si něco přečíst - jelikož toto jsou základy akvaristiky. Hodně štěstí
je to normalni odkalovaci zvon
a ancistrus ma asi 6 cm a to je ten nejvetsi jinak maj asi 4 cm
12.12.07 20:13:41 Horác® – Re: maxipes
Je to přerybněné (ancistrus dorůstá 15cm!) ... tipuju, že voda je velmi silně eutrofizovaná, v důsledku čehož došlo k masívnímu přemnožení nálevníků (navzdory tomu, že je to jev charakteristický spíše pro nově zařízené nádrže). Čím filtruješ? Jak často odkaluješ?
a akvarko mam 1 rok kytky tech tam moc nemam asi 5 je to 54 litru ryb 25 asi 5 ancikua 5 pancernicku jinak zybytek bojovnice 2 dania 10 pavi oko 4 neonky 3 1 labelo
no ono to je uz celkem jedno ja si zaridim nove akvarium a neonky dam zatim do vytiracky a ja nevim ono je to takovy bila voda
jj takhle ti nikdo neporadí
12.12.07 19:53:09 Horác® – Re: maxipes
Co je s tou vodou? A jak to máme vědět? Musíš napsat něco víc o akvárku. Datum založení, objem, zarybnění, rostliny, základní parametry vody (pH, tvrdost, N-látky), ...
To může být od přemnožení nálevníků po přesycení odpadními látkami. Bez pořádných informací se těžko něco kloudnýho radí. Založ si prezentaci, řádně nádrž popiš a uvidíš co se sejde rad.
myslim co je s tou vodou
asi to bude tou vodou neee
12.12.07 19:02:54 maxipes® – ühyn neonek a zakalena voda
zdar lidi zakalila se mi voda a zacalim mi umirat neonky nevite cim to je