65 • 136 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Nákup ryb » Jaké rybky k parmičkám nádherným? » Přidat novou reakci 

Jaké rybky k parmičkám nádherným? Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   4157 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
12.12.07 08:14:17 fantasta®
Jde o to jakou máš představu. Vhodných ryb je spousta. Pokud chceš ryby pro vyšší vrstvu vody pak se hodí třeba Aplocheilus lineatus (štikovec páskovaný 10cm) nebo některý větší druh čichavce. Případně nějakou menší cichlidu.
11.12.07 22:54:14 kosiska®
Už nikdo neporadí? :)
11.12.07 19:03:20 Eff®
Parmiček nádherných mám taky 5 a myslím, že už v tomto počtu si vystačí sami se sebou, takže žádné další ryby terorizovat nebudou. Je pravda, že jako temperametní ryba nehodí se k rybám klidným, ale to je velmi individuální. Já je mám spolu s parmičkami mechovými, dánii, parmičkami černopruhými a se skalárou(!!- tu bych tam sám nikdy nedal, ale jsem ženat...) a musím říct, že ryby jsou v klidu.
11.12.07 18:09:15 kosiska® – Jaké rybky k parmičkám nádherným?
Poradíte mi, jake rybky se hodí k potvůrkám parmičkám nádherným, aby je tyto neutiskovaly? Akva čistých asi 70l, parmiček je 5, s nimi tam je zatím ještě pár pancéřníčků. Chtělo by to něco nehejnového, protože bych chtěla jen tak 2-3ks. Ještě bych měla dodat, že PH je něco pod 7 a uhličitanová tvrdost asi 4. Díky

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 08.01.09 19:28:27 • 0.996 s