69 • 166 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » úhyn pavích ok a mečovek » Přidat novou reakci 

úhyn pavích ok a mečovek Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   2324 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
15.04.08 17:11:56 pepik®
k tem zverakum - ja ve zveraku ryby vubec nekupuju jezdim rovnou k chovateli a ryby sou super a za polovicni cenu X-)
15.04.08 16:56:16 Petra – Re: jardik.cardik
To je pravda v Krnově je dobrý zverák.Mají to tam pěkné sama tam kupuji
15.11.06 10:02:25 Sidonius – To Marek
Jsem rád, že se zadařilo! :-) palec
15.11.06 03:00:27 ivan® – obchod
Není to k tématu,ale k poslednímu příspěvku.Dnes jsem byl v Liberci v Tropiku a v nádrži s tetrama konžskýma,bylo asi 10 ryb na dně mrtvých.Zbytek živých ryb úplně obalené krupičkou,dokonce už i ploutve rozpadlé.Smutný pohled na ryby který jsou v obchodech za cenu okolo 40kč. :-( A v nádrži po terčovcích plavaly nějaké pijavky nebo hlístice,dlouhé asi 1cm.
14.11.06 18:01:07 jardik.cardik® – rybky a jejich uhyn
no ja myslim ze si tam hodil rybky hned co jsi to napustil ne rika se tomu sindrom akvaria hnedka udelat vse za jeden den ale muze to byt i tim zverakem videl jsem mrtve ryby povalujici se mezi zbytkem rybek ve zveraku a myslel jsem ze toho vedoucího uškrtím kdys uz tak ty mrtvolky maji odlovit je to hruza videl jsem asi 10bojovnic samcu v jednom akva a nebyli nijak rozdeleni to je des nekteri ti prodejci by meli jit za mřiže to je normalne tyrani nic víc nastesti mame v krnove docela fajn zverak ale nemaji tam tlamky pro ty jsem musel do příbora a je to v pohoi ani jedna neexla
14.11.06 17:51:27 MAREK – úhyn pavích ok a mečovek
Díky za rady, už nám nic nehyne, vyměnili jsme vodu a přidali ještě1 molitanový filtr.Počet ryb se snížil sám. Zatím to vypadá dobře.Do zveráče už nejdeme-jsou to podvodníci, jenom na burzu. :-)
12.11.06 15:40:10 Sidonius – To Marek
Mám obavu, že v každém "zveráči" vás uvidí při nákupu nových rybek nejraději denně ...
Proč by vám tedy v zájmu tohoto "neradili"?! :)
12.11.06 14:37:07 MAREK – úhyn pavých ok a mečovek
Díky za reakce, asi to bude tím, že jsme tam dali hned více ryb. Ale i když jsme se na to ptali ve 2 zveráčích, tak řekli, že to je dobrý. Omezili jsme žrádlo a uvidíme. Už jsme z toho všichni na nervy, jen sledujeme, kdo zase pojde.Zítra vyměníme část vody, snad to pomůže. Díky za další nápady. :-)
12.11.06 12:52:36 jardik.cardik® – jazzi
a pokud mas zajem tak ti dam zadara plno krasnych oček mam nadherne samečky zrovna ve zbarvovani červenočerne dřžim palec
12.11.06 12:46:43 Wampi® – akva
to co Vám řeknou ve zveráku je většinou na prd. Jen jeden dotaz...nevpustili jste tam náhodou ty ryby hned po založení akva?Chtělo by to foto akva . :-O
12.11.06 12:01:21 Mrakoplash® – Marek
A nebyl vam divny ten okousany Ocas ? to totiz ukazuje na Bettaka ;-)
12.11.06 10:31:51 MAREK – úhyn pavích ok a mečovek
Akvárko máme 14 dní a postupovali jsme, jak řekli ve zverimexu.Sera aqutan a nitrivec, před vpuštěním ryb, PH máme 7,5. Kořen jsme koupili v obchodě. Nejprve jsme dali 4 paví oka a 1 Betu-samec, 1 oko umřelo s okousaným ocasem druhý den. Asi 4 dny nato jsme přikoupili další p.oka a mečovky ,mřenky a ancistruse. Vše bylo dobré, jen ta oka denně 1 hynula a asi po třech dnech odchází denně 1-2 mečovky + 1-2 oka. Už jsme zrušili krmení mraženými patentkami, jestli to není tím. Jsme v koncích. Díky předem za rady
11.11.06 20:07:30 ® – mrtvolky
A nelouhuješ třeba taky novej kořen přímo v aqa?
:-(
11.11.06 20:04:50 Wampi® – ...
jo a jak dlouho máš založený akva?
11.11.06 19:55:50 Marek – úhyn pavích ok a mečovek
Potřeboval bych poradit,ale rychle prosím.
Umírají mi paví oka a mečovky,každý den
1-3ks. Jinak mám Betu,ancistruse, 3 mřenky a neonky a ty jsou zatím ok.Dnes umřeli i 2 Black moly.včera jsem je koupil. Voda je 25-26st., PH 7.5 Díky za pomoc

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 08.01.09 20:50:16 • 0.846 s