8 • 21 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Voda, přípravky na úpravu a testy » Bublinky na hladině vody » Přidat novou reakci 

Bublinky na hladině vody Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   2151 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
19.12.07 12:48:13 bigV®
Me tam lezou piskorky a to bych vam nepral je z toho vytahovat :-D
19.12.07 11:32:48 rolandmynar® – Re: azalka
Vlezl mi tam Hrotnočelec, ale dělal to běžně. Zase pak vylezl. Nevím proč se tak blbě bavil coze
19.12.07 11:31:26 azalka® – Bublifuk
Poraďte mi prosím vy, uživatelé a propagátoři bublifuků! Stalo se vám někdy, že by do ústí trubičky, ze které stoupají bublinky vplula nějaká rybka a "zašprajcla" se tam? :-O Nebo jen já mám bláznivý chovance? Jedno mé danio totiž tímto způsobem spáchalo sebevraždu. sad
08.12.07 12:46:30 chicko®
Ano, ano takže pokud se jonny chcete zbavit techto bublinek tak bych zakryl akva a nebo bych tam dal alespon maly bublifuk(filtr na vzduchový pohon) palec
08.12.07 12:15:33 rolandmynar® – Re: Petr1
Jj, když jsem měl odkryté AQ, tak tam bylo něco jako vrstva prachu (pod nehybnou hladinou) a taky tam byly bublinky.
08.12.07 12:12:13 Petr1
Podle popisu bych to tipoval na mírně špinavou hladinu, pod kterou se hromadí drobné bublinky z kytek.
08.12.07 12:05:01 chicko®
těd sem koukal na tvoje "akvária" ty bublinky nejspíš způsobuje špatná cyrkulace vody - v tomto případě žádná filtrace a tyky tam máš ty paví očka bez filtrace a málo rostlinek.....
08.12.07 12:01:51 rolandmynar®
To je dost špatně položený dotaz. Hoď tady foto bublin. Já v Malawi rozprašuju vzduch tzv. honičem vody a mám pod hladinou spoustu bublin. Konkretizuj to, nebo ti těžko někdo odpoví.
08.12.07 11:59:55 chicko®
může to být pěnové hnízdo (dělají ho např. čichavci)
08.12.07 08:40:20 jonny – Bublinky na hladině vody
Čau lidi!
Potřeboval bych vědět, čím jsou způspbeny malinké bublinky na hladině vody v akváriu. Drží se pořád u sebe, rybám to zatím nevadí

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 07:48:15 • 0.944 s