9 • 26 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Nákup ryb » Ryby do nové 112, tvrdší voda, NENÁROČNÝ » Přidat novou reakci 

Ryby do nové 112, tvrdší voda, NENÁROČNÝ Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   2000 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
10.01.08 18:34:02 Kamekh® – To rolandmynar : Výborný
Výborný videjko potlesk a super hudba palec holt rybičky a metallica, to je ono.... ano
10.01.08 16:59:59 nettopejr®
Tak akvárko běží, je asi čes na vylepšování.
Kytky asi moc nejdou (se mi zdá) musím něco dokoupit- nevím co.(na anubisu mám řasu)
Ryby taky-
čichavce nepoznám(on/ona)ale asi dokoupím-aspoň jednoho
mečovky už ne
ancistrusy ne
Někdy bych měl zálusk na akary-(modré,hnědé)-podle rady
Co vy na to???
13.12.07 16:23:00 rolandmynar®
Zrovna dneska jsem těm Akarám natočil video, tak se kukni jestli by se to dětem líbilo http://www.youtube.com/watch?v=xfjZjng9hCs
12.12.07 18:08:39 Naďa®
Mám děti stějně staré Honzík 6 let a Anetka 3 roky. Touží po akvárku, ale bylo jim vysvětleno, že to má určitý postup, aby rybičky neumřely, tak si oba namalovaly (neumí psát) Ježíškovi o prázdné akvárko a těší se, že ho pak budem společně zařizovat. A ryby budou až koncem ledna. A jde to. Jo ještě dodávám, že akvárko 112 litrů máme zaplacené v akvaristice i se stolkem a přivezem ho 23.12. večer nebo 24.12. ráno.
Jinak přeju, ať vám to dobře dopadne a hezký narozky.
12.12.07 18:02:43 nettopejr®
filipsi:dík za rady ohledně testů potlesk
lucianetta: dík za přání... :-)... ať se ti krevetky zdaří
12.12.07 16:29:38 Lucianetta®
taky doufám a přeju hodně štěstí X-)
12.12.07 16:27:53 nettopejr®
mně je to všechno jasné, ale doma akva neschovám, jedinej u koho bych mohl mít schovanejch 100l vody jsou moji rodiče a ti bydlí cca 30km daleko, a vysvětli děcku které má 5. narozky že si na ryby musí počkat měsíc(žeby dostala ryby až k vánocům?-taky ne:vánoce trávíme u tchyně-70km=převoz tam a zpět no )
tímto se rybám omlouvám- ale dceru mám raději než kapříky
a jak jsem psal v prezentaci:do vody použit AquaSafe a následně Sera Nitrivec tak doufám že budou redy
12.12.07 15:39:55 rolandmynar® – Re: Lucianetta
potlesk naprostý souhlas. Tak jsem to myslel, jen asi blbě sad napsal ano potlesk
12.12.07 15:36:35 Lucianetta® – Re: rolandmynar
No jo, to se stát může... ale nic takového jsem nenavrhovala. Myslela jsem to tak, že pokud by nebyl problém, tak to akva nechat u sousedů po dobu nutnou k zaběhnutí (aspoň ten měsíc), a pak ho přenést na určené místo. Rybky u sousedů vyndat, vodu odlít a po donešení akva domů nalít vodu zpátky a dát do ní rybky, přidělat techniku. A ještě by se voda hezky provzdušnila :)
12.12.07 14:53:02 rolandmynar® – Re: Lucianetta
Myslím, že by taky šlo mít u známého akvaristy všechno připravené a použít aspoň zaběhnuté věci do nového AQ. Tohle jsem kdysi provedl a za cca 14 dní dostaly Parmičky čtyřpruhé krupici jako hrom a druhý den byly všechny dojedné namárkách. ano sad
12.12.07 14:48:31 Lucianetta®
nevím, mě osobně je to celkem jedno. Ale to, že ryby žijou, neznamená, že jsou OK. Vyskoký podíl dusičnanů nebo dusitanů, které jsou ve vodě, než se zajede akva, jim mohlo poškodit některé orgány, nebo je přinejmenším oslabit, jak to psala jaňula. Já chci taky rybky, nebo aspoň krevetky. Akva mám založené asi 3 týdny, ale nic takového bych neudělala. A pokud bych chtěla dát akvárko někomu k narozkám nebo k svátku, buď bych jí ho dala prázdné s tím, že tak to prostě chodí a ať se učí od začátku, jak se to dělá, nebo ho nějak zakamuflovala doma, nebo schovala k sousedům. samozřejmě 2 poslední možnosti jen tehdy, pokud je to technicky proveditelné...
12.12.07 13:18:08 Prawn – Re: Beddy
To jste pašáci, a ještě se tím chlubíš hmmm....poplácej se po rameně hmm To že ryby přežili je spíš náhoda, než cokoliv jiného, navíc si uvědom, že jsi je tím ušlechtilím činem nejspíš oslabil, takže pozor na nemoce, aby jsi se nekamarádil s krupičkou :-|
12.12.07 12:56:38 Beddy
V klidu, s kolegou jsme narvali ryby do akvárka po pár hodinách po napuštění a taky to přežily...
12.12.07 12:42:17 nettopejr® – Re: Lucianetta
au au do hlavy ne-to už jsem si přečetl v prezentaci, to víš lidi dělaj chyby- někdy větší, někdy menší.
Nejhorší je, když neposlouchaj rady starších(myšleno zkušenějších) ;-) . Věz, že ryby žijou, žerou, a plavou, takže to vypadá, že to unesly.
A asi chápeš, že jsem tam dal jen část ryb, co bych tam chtěl mít.
Asi sis přečetla, že je to akva pro dceru a dát ji k narozeninám jen prázdnej skleněněj kvádr není tak úplně ono.
12.12.07 09:46:49 Lucianetta®
Nebyl teda nejlepší nápad dávat tam ryby tak brzo (jak píšeš, akvárko je založené pár dní) tone :-| sad
11.12.07 22:51:36 nettopejr®
nějak jsem začal- nevím jestli dobře, tak uvidíme http://rybicky.net/nadrz.php?c=2736
08.12.07 01:24:33 nettopejr®
potlesk to je tady živo- už otevírám atlas a hledám DÍÍÍKY! potlesk
07.12.07 16:10:25 Alofok – ..
Pancéřníčky,ancitrus,živorodky(platy,blackmolly,paví očka),neonky,razbory klínoskvrnné
A něco dominantnějšího : Skaláry,rájovce,čichavce nebo nějakou cichlidku či akarku.
07.12.07 12:31:36 rolandmynar® – Re: sharon
Přesně takhle jsem to myslel ano taky mám 3 a 4 roky děti a koukají jen na akary. Hlavně na "vajíčka a miminka" ahoj
07.12.07 12:28:50 sharon® – Re: nettopejr
Pro malou dceru taky doporučuju párek malých amerických cichlid, ale raději třeba kančíky zelenooké, kde jde dobře poznat, kdo je "tatínek" a kdo "maminka", + velmi oblíbený ancistrus. Mám tříletou dceru a cichlidy a ancistrusi mezi všemi ostatními rybkami jednoznačně vítězí. Děti narozdíl od nás dospělých velmi fascimuje, jak přestavují akvárium, o péči o mladé nemluvě.

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 08:03:14 • 0.974 s