Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.
Reagujete na tyto příspěvky
24.07.08 17:55:20 sir 162
nejlepši je je dát za uplnku na svetlo mesice to mate vydet jsou takovy fialovy
Chcem sa poradiť. Mám v akvariu 50 ks 1 cm Pavich oček mlade. Spozoroval som že, všetky majú špicaté chvostíky. V akva mam ešte dania. Je to pre Tie ryby zle? Idem na dovolenku dúfam že mi nepokapu za dva tyždne. (Opateru som zabespečil)Dík.....
Já mám taky tetry krvavé a vždy přežije dost pavích oček, ale to je teď jedno... Paví očka se vybarví a si po 3-5 týdnech-záleží na krmení atd. jinak k ostatním rybkám klidně tak po měsíci a bude to v pohodě(já je ani pryč nedávám, stačí mít zarostlé akva a de to samo )
Mám 4týdny starý mimča pavích oček a všechny vypadají naprosto stejně. Chci se zeptat kdy se začnou samečci vybarvovat. Všechny jsou totiž pořád šedivý a stejně velký…
Další věc, kdy můžu dát očka k ostatním do akva?? Mam tetry krvavé a ty jsou docela žravé, tak mám strach aby mi je nezbaštily…
Dík za odpověď.
v teplý vodě gupky zbytečně brzy dospívají , třeba v 1,5 cm a jsou takový vyčuhlý, když jsou v chladnější vodě, tak 22-23C ,jsou pohlavně dospělí jedinci větší, bitelně stavění a mají i víc mladejch dobudoucna.
To je pro mě úplně nová informace. Můžeš mi poradit, jaká je ideální teplota pro mladý molly? Díky Zatím je hýčkám v 25°, teď nevím, jestli dělám dobře.
23.12.07 14:19:06 Beruška – Re: rolandmynar
No jo ale má na zadečku tu černou tečku březosti. Tak jsem myslela že je těhotná...
Pokud je tlustá a polehává, nemusí být nutně před porodem. Třeba se jen přepapala.
23.12.07 13:54:44 Beruška – Kdy porodí??
Asi před měsícem a půl jsem si všimla že mi samička pavího očka začla dost tloustnout. Ve čtvrtek jsem ji viděla jak jen tak polehává na kameni tak jsem ji přendala do porodničky no a pořád nic. Ba naopak mi přijde že bříško má trošku menší, ale žádný mimča nejsou...
v teplý vodě gupky zbytečně brzy dospívají , třeba v 1,5 cm a jsou takový vyčuhlý, když jsou v chladnější vodě, tak 22-23C ,jsou pohlavně dospělí jedinci větší, bitelně stavění a mají i víc mladejch dobudoucna.
04.12.07 17:26:48 Kuba
CCa 3 měsíce,záleží na teplotě vody a pestrost krmiva,vymena vody atd,ale ve studenější vodě rostou pomaleji,za to jsou pěkněji zbarvené a min náchylnější
04.12.07 17:24:07 jonny – Dospívání Pavích oček
Nevíte někdo kdy dospívají Paví očka a vybarví se ?