mě náhodou zbavila plísní a s nějakýma jinýma potvorama (jak tady kolikrát čtu o nezmarech apod.) problémy nemám..ale teď se zpravuje protože při přepojení na silnější filtr začala téct..
Já ji ze systému vypojil pač byla na houby.Bez ní to de taky.
Přesně co napsal PET, mám ji taky zapojenou v systému, ale nepoužívám ji, rostlinám moc nesvědčí.
12.08.08 09:13:16 Fajnxman
Ahoj, pls rekli by jste mi jake kolik mm ma ATMAN 11W napojeni? myslim hadice. Diky moc
Mám atman 36W. Co se týká funkčnosti, není co vytknout. Je jen otázka, co od UV lampy jako takové očekáváš. Nedoporučuji trvalé zapnutí pokud přihnojuješ rostliny. Mám velmi negativní zkušenost. UV záření zřejmě degraduje cheláty a po jejím zapnutí mi rostliny velmi rychle začaly vykazovat příznaky nedostatku živin. Nyní jí mám v systému jen pro případ nutnosti. Dá se říci z mého pohledu zbytečná investice.Petr
taky ji mam, naprosta spokojenost, dilenske zpracovani na velmi dobre urovni (narozdil od meho ocekavani)
mam jí traky a je fakt super
03.12.07 21:40:46 KORY® – uv lampa
03.12.07 21:24:56 Honza – UV lampa ATMAN 11W
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli tu má někdo zkušenost s UV lampou ATMAN 11W, která se prodává zhruba za 1400kč.