10 • 33 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » co je špatně (paví oka) » Přidat novou reakci 

co je špatně (paví oka) Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   7046 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
02.12.07 16:33:31 Metz®
ne rak tam uz neni a ja tam niic nenapsal to asi blbe skocilo akvarko mam nejak od 5 zaří
01.12.07 21:51:17 filipsi® – Re: Metz
Zalozeno 10.11.? A ryby vicemene hned? Testy amoniak, no2 predpokladam nemas?
Vymen tretinu vody, hned, a opakuj za par dni znovu.
A rak .... je stale v akva?
01.12.07 21:41:08 Alofok – Re: Metz
Jo,tak to mi paví oka dělaly taky-sniž rychle teplotu a přidej vzuch-a nekrm cca2dny-potom po maliličkých dávkách.Popravdě Ti to,ale asi moc nepomůže-pokud máš akva nově založené.Otrávily se totiž asi No2.Co s tím bohužel nevím.
01.12.07 21:20:33 Metz® – co je špatně
prosimvas muzete mi poradit nemohl jsem to tu nikde najit tak se vas ptam.co se deje.2 pavi oka zacly tak divne u hladiny stat(podobne jako to delaji sekernatky)druhy den bylo po nich.pak se to opakovalo s platou,a ted zacina razbora.co je to?mam neco blbe v akva?diky za odpovedi

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 08:06:48 • 2.05 s