15.01.08 16:21:38 filipsi® – Re: Naďa
Abych pravdu rekl, nevim. Ja stridam ruzne vlocky s mrazenym, ruznym. Podle me jim ruzne vlocky staci, a do ziveho a mrazeneho se nema cenu vrhat, pokud susene spokojene ryby jedi. Myslim si, ze je to jako u psu s granulemi. U ryb je to jine v tom, ze kazda radeji zere neco jineho, ruzny podil zivocisne a rostlinne stravy, a ve spolecenskem musi chte nechte co jim das.
Fakt je, ze pri podavani odpovidajici zive potravy ryby zpravidla rychleji a lepe rostou.
Ale myslim, ze na vlockach ti na podvyzivu nebo nedostatek neceho nezajdou.
Neresil bych to, kdyz se ti mrazene nechce, nekupoval bych, a kdyz spokojene bez problemu zerou co mas, nehledal ani nahrady.
15.01.08 16:05:29 Naďa® – Re: filipsi
Když jsem to v obchodě prohlížela, tak mě to nějak nenadchlo. Připadalo mě to několikrát rozmražené, krycí alobal proražený ne několika místech. To krmivo Sera FD Mixpure je lyofilizované. Tak myslíte, že jim nic nedá? Vyhození peněz?
15.01.08 12:40:45 filipsi® – Re: Naďa
Jak pise roland ... Kdyz uz, tak spis nez proste susene, lyofilizovane (vysusene hlubokym zmrazenim). Tak si uchova nejvic. Proc nechces zkusit mrazene?
Myslím, že v tom rozdíl asi nejvíce poznají ryby. Je to jako když si dáš sušené a čerstvé maso.
Dá se, za předpokladu že ryby budou baštit, nahradit mražené krmivo sušeným - Sera FD Mixpure (směs 4 živočichů) nebo Dajana Moskyt (patentky) nebo Lon Plankton Dafnie?
Mám platy, molly, neonky, pancéřníčky a 1 ancistruse gold.
no ja bych rekl že smrdni jako vcechny patentky. byly cejtit tak nejak mormalne. rano jsme je krmil a navecer byla trochu voda do bila. no potykam se porad porad s problemy s vodou... tak nevím do zítra to snad bude zase v pohodě. dnes jsem odkaloval a dolil 10 litru tak uvidime
pokud smrdí moc,nepoužívej je!!!
hm

no muze to byt porad mirnym zvysenim NO2 ?
14.01.08 20:24:41 Jurasek® – Re: krysikmouse
To se mi nikdy nestalo.
dnes jsem krmil mloky patentkama . stává se Vám někdy že se vám trochu po tom zkalí voda ? trošinku do bíla ... asi nálevníci ?
V mrazáku nalámané v extra krabičce (pro případ toho rozmrazení)
V mrazáku. A patentky po rozmrazení naozaj smrdia(skôr ta voda).Mražené krmiva je dobré pred krmením prepláchnuť pod vodou. Ja to robím v malom cedítku a človek ani nemusí potom čakať na rozmrazenie. Pekne pod vodou sa rozmrazia prepláchnu a šup ku rybičkám. A je aj po smrade aj si nezašpiním vodu.
06.01.08 17:12:10 chicko® – Re: happy85
červené patentky můžou trochu páchnout-je to normální, ale pokud je to intenzivní zápach tak bych to vyhodil(pokud třeba páchnou po proprání, protože vetšinou páchne jenom ta tekutina)
06.01.08 16:59:10 happy85® – Re: vencisimo
Mě smrdí taky, hlavně ty červený, ale rybičkam jak chutnají.. záleží asi od jakýho výrobce sou, ale je tam datum spotřeby (v mým případě 12/09) a rozmrazený taky nebyli protože by už nedrželi v kostičkách, takže no problemo..
06.01.08 16:51:15 bond009® – Re: vencisimo
Krmim mraženýma patentkama a koretrama a nikdy se nestalo, že by nějak smrděly.
a smrdí vám ty patentky taky tak hrozně jako mě, nebo mam zkažený, nevim jestli maj smrdět, protože sem je kupoval jen jednou a smrdí dost, třeba nitěnky skoro nejsou cejtit
06.01.08 15:45:39 Myrda® – Re: werča
V mrazáku. Jen si dejte pozor na to, kdyby někdo z rodiny chtěl rozmrazovat mrazák a neřekl vám to dopředu... Nám takhle skončily patentky naprosto po všem jídle, co v tom mrazáku bylo. Roztekly se...
06.01.08 14:04:19 Petris® – Re: ativ
Jasně že v mrazáku
mrazeny v mrazaku .Kamoska to omylem zacala ohrivat pro psa ,to byl smrad...