63 • 156 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Technika » Filtry » Filtr Atman At-f301 » Přidat novou reakci 

Filtr Atman At-f301 Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   6452 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
14.11.06 20:27:02 kosiska® – Desny filtr
Taky mame tenhle a uplne ten stejny problem, akorat s tim rozdilem, ze nam bublinkuje tak 2 dny a pak je konec. Rybky se ale nedusi a vypada to, ze kytkam to spis svedci (nebo mozna to neni tim, ale krasne zacaly rust od te doby, co je akva vzdy par dnu bez vzduchovani, nez prijedu ze skoly a properu filtr). Ale kdyby se tem kytkam nedarilo, tak uz davno jsem ho tomu ochotnemu prodavaci omlatila o hlavu tone ahoj
14.11.06 17:29:04 Lukas – Atman???
no já se nedivim vždyť to je ten nejhorší filtr na trhu sám sem ho měl stál mě 700Kč a vydržel jen 2 měsíce pak jsem koupil tetratec mám ho už rok a funguje stejně jak novej a stál 900Kč palec
14.11.06 14:42:38 Lucík® – pro mirlun
Vsechno jsem uz predtim vyzkousela uplne....ale dnes rano jsem prisla na pricinu jak vede kabel od elektriky do filtru tak to kolem neho bylo strasne zasvineny (s prominutim) tak jsem to seskrabla a uz to jede :) nevim co je to tam za dulezitej oŕgan ale jsem stastna ahoj
13.11.06 23:06:03 Sidonius – To Mirlun
Další nový "bublifukář"! palec smich
13.11.06 22:59:14 mirlun® – dát pod hladinu
zkoušela jsi ho dávat do různých hloubek? a pak nešel? zkoušela jsi špendlíkem pročistit malinkou dírku kterou se nasává vzduch z trubičky přívodu vzduchu?nemáš náhodou vodní páry v trubičce přívodu vzduchu? míváš puštěný filtr nonstop? tohle bych všedchno udělal a pak musí bublinkovat. děj ho těsně pod hladinu, tam je malý tlak, tam bude bublinkovat stále. a ještě lépe: kup vzduchovací motorek a biofiltr a máš účinnější filtraci a ještě vzduchování! (mohu dosvědčit, také jsem dřív používal atman)
jinak, s tím čeřením hladiny-je to dobrá rada, pokud už nechceš bublinkýýý.
13.11.06 16:28:19 Lucík® – romane
Tak ho mam povytahnout tak,aby ceril hladinu jo?
13.11.06 16:26:56 ® – atman
To vzduchování je na nic.Stačí,když filtr čeří hladinu.Dáš asi tak 5-10cm podhladinu a voda potřebný kyslík dosebe natáhne.
13.11.06 16:15:12 Lucík® – a dodatek
A kdyby jste nevedeli jak staci kdyz budu jen filtrovat ???neudusi se?moc dekuju :-O
13.11.06 15:56:47 Lucík® – Filtr Atman At-f301
Ahojky mam problem s timhle filtrem Atman At-f301, vubec nebublinkuje ,vzdycky jen tak pul hodky a pak prestane jsem z toho fakt uz nastvana porad ho vsemozne cistim profukuju a porad nic,ale filtruje,uz nevim co mam delat byla jsem ho reklamovat,tam ho chlap vycistil a sel mi doma asi hodku,nevite co mam delat?prosim poradte... :-( :-( :-(

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 08.01.09 20:01:44 • 1.437 s