Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.
viš oni si to chovatelé dost chráni,přimo tedy chovatelé terčů proto je třeba hledat a hledat a zkoušet a zkoušet,v žádnym připadě,jsem to nemyslel špatně
20.11.07 17:35:14 Honza
Rozumím, tak pokud je tam napsáno NEJ, tak to platí. Omlouvám se všem, že jsem zde položil tento příšerný dotaz. Stejně jako mch. sokolov žádám o uzamčení.
pokud tam je napsáno ''nej'' tak to znamená,že vic asi ne jinak stači projet nádrže uživatelů co je chovaj a zeptat se,např. http://rybicky.net/nadrz.php?c=1071
20.11.07 17:25:42 Honza – ???
Nesmyslné téma? Atlas jsem samozřejmě četl , ale v tom atlase jsem se nedozvěděl, jestli se ve vodě s pH 7,1 - 7,5 dají chovat. Tam jsem se dozvěděl, jaká hodnota je nej. Nic víc. Proto jsem se chtěl touto cestou zeptat nějakého zkušeného chovatele terčovců. Ale i tak ti za odkaz děkuji.
20.11.07 17:12:32 Honza – pH vody pro chov terčáků?
Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, jakou hodnotu pH má mít voda, ve které chci chovat terčovce. U más má voda hodnotu kolem 7,1 - 7,5. Bude tato voda vyhovující?