Hold měl hlad

Mě toto taky občas udělaj
Mi to ale grázl nikdy neudělal. Jen jednou nedostal zelené a takhle to dopadlo. Teď už nezapomínám a zase si rostlin nevšímá.
roland-jojo to mě ti velcí taky dělají
já ancáky krmim hlavně zeleninou...okurka.spařenej salát a maso?tablety s obsahem masa a jinak mraženky a živý krmeni

perfektně ho umi lovit
Taky přidám reakci. Toto mi udělal cca 10cm Ancík-samec za jednu noc se 4-mi listy Echinodora.

Byl asi naštvaný, že jsem mu nedal jeho list salátu.
georged:jakým masem přikrmuješ?já mám strach že si zkazím vodu-přece jen vím jak smrdí želvy, když žerou maso, zatím dávám ancíkům jen okurku atd
No jasně že jsem myslel krunýřovce.
18.11.07 11:28:51 Alofok – .
A krunířovci taky ne,ty mi je čistí

.Maximálně čichavci si občas uždibnou.
18.11.07 11:26:51 Alofok – ,
Moji pancéřníčci rostlinky nepoškozují

!!!!!! Ps.Pancéřníček skvrnitý
18.11.07 11:25:09 wayn® – Re: Chrostík (Krunýřovci a rostliny)
Ptáš se krunýřovce nebo na pancéřníčky?
Rostliny začnou výrazně poškozovat, pokud je nedostatečnš přikrmuješ(a to nejenom zeleninou, ale i mase

)
Me žrali rostliny ancíci, ale začal jsem jim dávat tablety na dno a mám pokoj. Pancéřníčci (corydoras) mi rostliny nikdy nežrali
18.11.07 09:18:12 Hajná® – panceřníčci
Mám už 7 druhů panceřníčků a žádný mi neničí rostliny. Když jsem měla v akváriu jemný písek, trochu mi kalili vodu. Teď tam nám štěrk a nedělají vůbec žádnou škodu. Krmím granulema na dno. Rostliny mi neničí ani krunýřovci. Pouze šneci.
mě teda pancíci nikdy nic nepoškodili, maximálně ti kropenatí vyhrabali. pokud jsi myslel krunýřovce tak je to chce přikrmovat okurkou
18.11.07 06:49:56 Chrostík® – Krunýřovci a rostliny
Ahoj, chtěl jsem se Vás zeptat, jestli existují nějací pancéřníci, kteří nepoškozují rostliny? Z toho co jsem vyčetl mám pocit, že jsou pancéčníci a akváriích docele užiteční, na druhou stranu ale také umí udělat v nádržích nepořádek. Jaký druh má nejlepší poměr mezi užitečností a neničitelností akva flory? Jak to udělat, aby se tento poměr zvětšil? Za odkazy děkuju, ale za vaše osobní zkušenosti děkuji mnohem více.

CH.