11 • 27 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Dekorace a dno » Dekorace » lávové kameny » Přidat novou reakci 

lávové kameny Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   3223 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
19.08.08 13:09:56 filipsi® – Re: Peťan
Lokalit, kde se daji nasbirat "lavove kameny" je v cr velika spousta. Zalezi na tom, jake lavove kameny myslis a chces (a proc chces "lavove kameny" - vzhled?). Ty nacervenale, porezni, prodavane v akvaristikach podud vim, v cr nikde.
19.08.08 12:57:49 Peťan
Zdravím vás, chci se zeptat, jestli neexistuje nějaká jiná lokalita v ČR, kde by se dali nabrat nějaký lávový kameny?
18.08.08 23:21:55 Sid® – Re: Ajllyn
Pod větší kameny raději podložky. Třeba ten polystyren. :-)
18.08.08 22:40:37 Snofrev® – Re: Ajllyn
pokud nebude pod spodním sklem nějaká ostrá nerovnost (kamínek), což by se mělo odstranit nějakou podložkou, tak si myslím, že není důvod se bát

hlavně tam to kamení dávat opatrně a nejlépe již na vrstvu písku, váha se pak lépe rozloží
pokud jde o hladké valouny, tak mohou přijít i klidně rovnou na sklo
18.08.08 17:00:36 Ajllyn® – váha
môžem dať aj 11kg kamen do akva ? samozrejme pod neho dam polystyren a plus ešte nejake cca 5kg kamene, piesok cca 20kg unesie to spodne sklo? akva 180L 6mm sklo
17.11.06 18:11:35 ® – lehký jo
Jestli jsou lehký, jak říkáš, tak je tam normálně polož.
jardik.cardik: Nemůžeš srovnávat tlak vody a těžkýho šutru ne U vody je ten tlak rovnoměrně rozloženej, což u šutru ani zdaleka ne tone
17.11.06 08:13:52 Havran – Lavove kameny
Foťak mam jak ty kameny přivezu tak nějakou tu fotku udělam ;-)
16.11.06 17:41:55 jardik.cardik® – hihihi
no to jo a fotak asi nemas ze?
16.11.06 17:25:23 Havran – Lavove kameny
V neděli si udělám výlet na ty kameny jsem zvědavy jak se to pak bude těm mojim rybkám líbit. :-D
16.11.06 14:38:19 jardik.cardik® – yyyy lava
no na uhliřsky vrch je to stara sopka a je tam parkovište pak musís ale así 1km pesky normalne vjedes do bruntalu smer olomouc az přijedes k rybníku za rybníkem je kaufland na pravo a na levo je odbocka do kopce tam zahnes pak furd do kopce az k takove brane velke tam je parkoviste no a si tym mimochodem kolem parkoviste je plno male lavy kterou jsem použil jako dodelaní prazdnych mist ale na vrchu tam je toho nejvíc stačí to tam projít a mas plnej batoh hned :-D ahoj
16.11.06 13:11:47 Havran – Lavove kameny
Kde se ty kameny u Bruntálu dají nasbírat já jsem z Opavy a rád bych si pro nějaký zajel. Dík za radu. :-O
15.11.06 19:19:04 Nam1k® – yyyy
co chces riskovat simtě!!!
15.11.06 19:05:51 ® – ...
tak dik,risknu to a hodim je na pisek
15.11.06 15:06:25 Marfi® – kameny
Mám tam lávový i normální kameny a mám je všechny na písku a vše je v pořádku. Už několik let a nic se neděje - spíš bych se je bála dát přímo na sklo, abych ho nepoškrábala.
15.11.06 08:20:05 Houba® – sutry
lavovy sutry sou lehoucky oproti normalnim kamenum ... nebal bych se je dat na pisek :)
14.11.06 18:14:24 jardik.cardik® – yyyy lava
normalne to poloz na pisek se neboj akva jsou delane pefektne a nini boha aby se neco stalo kdys to unese taku masu vody
14.11.06 18:09:19 ® – hmotnost
Záleží na hmotnosti těch kamenů. Pokud nejsou přehnaně těžký, tak se můžou položit na štěrk. Ale při vyšší hmotnosti je jistější dát na dno polystyrenovou desku, na ní položit kámen a pak nasypat dno. Což v případě už zařízeného akva může být malinko problém, ale dá se to udělat. ;-)
14.11.06 18:03:13 ® – ...
jsem z rymarova.a muzu je polozit normalne na ten pisek?nebo odhrabat dno a na hole sklo?
14.11.06 17:19:37 jardik.cardik® – yyyy lava
tak to jo ty jsi nekde od bruntalu ja jsem z krnova tak pokud je mas s tama tak to budou nadherne ja byl as na vrsku a tam u lavečky jsem kopl kladivkem a neco si vykopal zbytek jsem nasel na tom prudkem svahu smerek k benzince super nahodička
14.11.06 17:16:59 ® – ...
mam tam nejake kance,o fotku se snazim ale nejak to nechce vzit

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 08:11:23 • 2.453 s